Cadavrul unui bărbat, găsit la doi metri sub apă, într-un stăvilar construit...

Cadavrul unui bărbat, găsit la doi metri sub apă, într-un stăvilar construit de castori. Ce ajutor neobișnuit au avut scafandrii FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1810103273">

Trupul neînsufleţit al unui bătrân a fost găsit de scafandrii de la ISU Hunedoara. Acţiunea de căutare a bărbatului de 80 de ani care a căzut în pârâul Cerna a fost dusă la capăt cu ajutorul unui patruped, care a contribuit semnificativ la găsirea decedatului, după ce a adulmecat şapca rămasă pe mal înainte ca acesta să se înece în apele reci bocnă ale Cernei.

Râul curge prun spatele casei unei familii din Sântandrei, judeţul Hunedoara, care a descoperit că unul dintre membrii săi, un bătrân de 80 de ani, a dispărut. Oamenii s-au gândit la ce e mai rău după ce au găsit pe malul apei șapca pe care bătrânul o purta. Trupul vârstnicului a fost dus de apă la trei kilometri distanţă, oprindus-se într-un stăvilar construit de castori, la doi metri sub apă. Scafandrii din partea ISU Hunedoara au scos de sub apele reci trupul neînsufleţit al bătrânului, graţie câinelui care s-a oprit în locul respectiv.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Hunedoara, patrupedul numit Bebe este al doilea câine din România, antrenat în structurile MAI, care a reuşit, folosindu-se de simţurile ascuţite, să depisteze cadavrul sub apă, chiar dacă nu a făcut o pregătire specifică pentru astfel de misiuni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.