Călin Dobra, despre congresul PSD: „S-a transmis un mesaj de partid puternic”....

Călin Dobra, despre congresul PSD: „S-a transmis un mesaj de partid puternic”. Ce s-a schimbat de la momentul ”Jos Dragnea!” din curtea filialei Timiș VIDEO

1
DISTRIBUIȚI
Sorin Grindeanu în curtea PSD Timiș, după părăsirea funcției de prim-ministru

Călin Dobra, președinte al CJ Timiș, a încercat să-și explice declarația făcută în cadrul unei conferințe de presă, prin care a lăsat de înțeles că momentul susținerii lui Sorin Grindeanu, când în curtea sediului PSD Timiș s-a strigat „jos, Dragnea!”, a reprezentat un „val emoțional”. Liderul județean al PSD a fost invitat la PRESSALERT LIVE, unde a lămurit că „anumite lucruri s-au strigat datorită unui val emoțional”.

Apele s-au liniștit, Sorin Grindeanu a ieșit din viața politică, iar acum filiala PSD Timiș își continuă drumul alături de conducerea partidului reprezentată de Liviu Dragnea.


„Pentru prima dată PSD Timiș a dat una dintre cele mai importante poziții la nivel administrativ, cea de prim-ministru. Ne-a dat multe așteptări, a fost foarte important pentru că aveam o privire îndreptată clar dinspre București, spre Timiș. Nu a fost benefic acel conflict pentru PSD Timiș. Logic și normal, organizația PSD Timiș este o echipă și demonstrează că joacă în echipă alături de liderul organizației. Acum organizația este obligată să meargă mai departe”, a specificat Călin Dobra, președinte PSD Timiș.

Alături de o delegație formată din aproximativ alți 100 de membrii PSD Timiș, Călin Dobra a fost prezent la Congresul PSD, în urma căruia a concluzionat că „s-a transmis un mesaj de echipă, de un partid puternic”. Întrebat dacă a fost vreun motiv pentru care nimeni din PSD Timiș nu și-a depus dosarul de candidatură pentru vreo funcție națională în PSD, Dobra a subliniat că: „atât eu, cât și colegii mei, suntem concentrați pe proiectele județene”. Comentariile vizavi de lipsa de concurență pentru posturile din vârful partidului nu au rămas nejustificate de președintele PSD Timiș. „A existat o perioadă de depunere a candidaturii. Fiecare dosar presupunea anumite documente care trebuiau depuse până la o anumită regulă. Unii nu au avut susținere nici în filialele județene. Dosarul este condiția numărul unu dacă vrei să candidezi la o poziție de nivel național”, a specificat Călin Dobra, prezent la PRESSALERT LIVE.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.