ACS Poli a pierdut amicalul din Gruia cu CFR Cluj. Răzvan Raț...

ACS Poli a pierdut amicalul din Gruia cu CFR Cluj. Răzvan Raț a jucat în premieră pentru echipa timișoreană

1
DISTRIBUIȚI
Foto: acspoli.ro

ACS Poli a pierdut al doilea amical programat în această săptămână. Formația pregătită de Leo Grozavu a jucat în Gruia cu liderul Ligii I și s-a folosit pentru prima dată de serviciile lui Răzvan Raț.


CFR Cluj s-a impus cu 3-1 (1-0). Singura reușită a bănățenilor a venit pe final în urma unui 11 metri transformat de Gabriel Vașvari.

Răzvan Raț a fost titular la ACS Poli în amicalul de azi la doar două zile de la semnarea înțelegerii. Fostul internațional a jucat doar prima repriză, una încheiat cu scorul de 1-0 pentru gazde. Pentru CFR a marcat Gilvan Sousa în urma unui corner executat de Mailat. În repriza a doua clujenii au mai punctat de două ori. În minutul 52 prin Păun iar opt minute mai târziu a înscris și Ioniță. Singurul gol al timișorenilor a venit în minutul 83, când Vașvari a transformat o lovitură de la 11 metri.

ACS Poli, care în campionat traversează o serie neagră de 12 rezultate fără victorie, nu s-a impus nici în primul test din această săptămână, când au remizat (4-4) cu divizionara C CNP Timișoara.

Pentru ACS Poli urmează duelul de ”șase puncte” cu Sepsi Sf. Gheorghe, meci programat la Timișoara pe 2 aprilie. Covăsnenii ocupă locul de baraj și se află acum la doar două puncte în spatele bănățenilor.

CFR Cluj: Vâtcă – Luchin, Boli, Sousa, Vlad – Rus, Bordeianu – Ioniță, Păun, Mailat – Omrani. Antrenor: Dan Petrescu.

ACS Poli Timișoara: Curileac – Străuț (65 Ciucur), Artean (65 Melinte), Cânu (Khubutia), Raț (46 Oliva) – Vașvari, Enescu – Munteanu (65 Popovici), Zaluschi, Bîrnoi (78 Velcotă) – Roman (Drăghici). Antrenor: Leo Grozavu.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.