Coloană de camioane pe 15 kilometri la granița cu Ungaria, în vestul...

Coloană de camioane pe 15 kilometri la granița cu Ungaria, în vestul țării. Șoferii așteaptă și cinci ore

0
DISTRIBUIȚI

nadlac

O coloană de camioane care se întinde pe kilometri întregi s-a format și astăzi la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II, din județul Arad, la ieșirea din țară, astfel că șoferii așteaptă aproximativ cinci ore pentru a li se verifica documentele.

Purtătorul de cuvânt al Poliției de Frontieră Arad, Mihaela Leș, ne-a declarat că timpii de așteptare la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II, pe sensul de ieșire din țară, la granița cu Ungaria, pentru camioane este de aproximativ 500 de minute.


Astfel, s-a format o coloană de camioane care se întinde pe o distanță de 15 kilometri.

`Sunt mai multe camioane care s-au prezentat luni și marți decât în mod obișnuit. În ultimele 24 de ore, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II s-au prezentat 1.426 de camioane pe sensul de ieșire din țară. Se lucrează la capacitate maximă, sunt deschise patru artere, cu șapte polițiști de frontieră. Și la Punctul de Trecere a Frontierei Vărșand, din județul Arad, timpii de așteptare pentru șoferii de camioane sunt de 200 de minute. Se lucrează pe două artere”, a afirmat Mihaela Leș.

Potrivit reprezentanților Poliției de Frontieră Române, timpii de așteptare au crescut ca urmare a prezentării unui număr mare de camioane în primele zile din această săptămână. Asta pentru că, pe teritoriul Ungariei, traficul pentru vehiculele de transport marfă este restricționat în weekend.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.