Comisar-șef prins cu o brățară furată după o sesizare a Brigăzii Antiteroriste...

Comisar-șef prins cu o brățară furată după o sesizare a Brigăzii Antiteroriste UPDATE Cum se apără

1
DISTRIBUIȚI
Foto: brasovromania.net

Un comisar șef de la Brigada de Combatere a Crimei Organizate Timișoara este anchetat după un incident grav petrecut pe Aeroportul Otopeni din capitală.

Comisarul șef Lucian Molin a intrat în atenția colegilor săi de la serviciul transporturi aeriene după ce dispeceratul SRI al Brigăzii Antiteroriste le-a semnalat faptul că un bărbat ar fi sustras o brățară dintr-o tăviță, după ce a trecut de controlul antitero.


Brățara aparținea unei femei, iar în momentul în care au fost sesizați, polițiștii au urcat în autobuzul în care se afla comisarul-șef. După ce a fost găsită brățara, oamenii legii au început cercetările.

Numele lui Molin apare și într-un alt dosar care a fost investigat de Parchetul de pe lângă Judecătoria Timișoara. În acest caz, procurorii au făcut verificări pentru săvârșirea infracțiunii de efectuare de operațiuni financiare în mod fraudulos. Ulterior, anchetatorii au decis renunțarea la urmărirea penală, lucru confirmat și de instanță. În acest dosar, Molin a fost victimă, după ce cardul bancar i-a fost compromis.

PRESSALERT.ro a încercat să-l contacteze pe comisarul-șef Molin, dar până la ora redactării acestui material acesta nu a fost de găsit.

UPDATE 1 Comisarul șef mai avea puțin până la pensie și tocmai câștigat concursul pentru postul de specialist IT la DIICOT Timișoara. Conform informațiilor obținute de PRESSALERT.ro, Molin a susținut că a luat brățara pentru că ar fi fost uitată și avea intenția să o predea autorităților la Timișoara, asta în condițiile în care în momentul incidentului ofițerii SRI erau doar la câțiva metri.

1 COMENTARIU

  1. Omul tocmai ce fusese declarat admis la un examen de specialist in cadrul DIICOT . Îsi dă demisia din Poliție, se impacă cu femeia si e treaba bună….rămâne specialist la DUICOT Timisoara. Dar el tot un hoț ordinar va rămâne !

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.