Condiția halucinantă pusă de un parlamentar PSD Timiș pentru a se implica...

Condiția halucinantă pusă de un parlamentar PSD Timiș pentru a se implica în problema deblocării circulației vaporașelor pe Bega

3
DISTRIBUIȚI

vaporasul savoya

Parlamentarii de Timiș sunt complet dezinteresați de rezolvarea problemei circulației vaporașelor pe Bega. Recent, senatorul USR Timiș Nicu Fălcoi a lansat un apel public prin care le cerea colegilor săi din Parlament să colaboreze pentru ca Timișoara să nu fie nevoită să returneze cele 6 milioane de euro primite ca finanțare de la Uniunea Europeană pentru reabilitarea malurilor Begăi.


Amintim că vaporașele au fost cumpărate cu bani de la bugetul local al Timișoarei ca și contribuție a administrației locale în cadrul proiectului cu fonduri europene. Pentru punerea acestora în circulație este însă nevoie de o serie de modificări legislative pe care guvernarea PSD refuză să le facă de vreo doi ani.

„Eu am făcut la începutul săptămânii trecute un apel la toți parlamentarii din arcul guvernamental să facă toate eforturile posibile pentru a putea trece modificările legislative, fie să își folosească influența la nivelul guvernului să dea o OUG să facă modificările necesare să trecem peste un proiect prin Parlament, astfel încât Timișoara să nu fie nevoită să plătească șase milioane de euro. De data asta am încercat să nu mai dau vina pe nimeni. Vina este împărțită. În opinia mea, este mai mult de o parte, dar acum nu mai contează”, a declarat Fălcoi, ieri, în cadrul unei conferințe de presă.

Întrebat dacă parlamentarii de Timiș au răspuns la apelul lansat public pentru deblocarea circulației vaporașelor, Fălcoi a explicat că nu. „Oficial, nimeni. Eu le-am spus și alaltăieri (28 martie – n.r.), când am avut o ședință comună a celor două Camere și am amintit de rugămintea mea. Am fost cu domnul Pau (deputatul PSD Timiș Adrian Pau – n.r.) într-o emisiune televizată și i-am amintit de rugămintea mea. Domnul Pau a zis că dacă domnul Robu iese să își ceară public scuze pentru tot ce a greșit până acum vor face tot ce ține de ei să se deblocheze situația”, a adăugat Fălcoi.

3 COMENTARII

  1. Cred ca in declaratia domnului Pau trebuie sa se citeasca printre randuri.
    Dl Pau are dreptate.
    Prin ceea ce a declarat dl Pau a vrut sa spuna ca atunci cand dl Robu va constientiza atitudinea profund antitimisoreana pe care a avut-o prin jignirea celor care nu sint de acord cu el, prin jignirea vectorilor de libera exprimare -jurnalistilor, si prin alte manifestari de proasta educatie atunci poate sa solicite celor care anterior au fost jigniti sa lucreze in consens cu ei.
    Din punct de vedere personal nu ma intereseaza cutiile lansate pe canal. Nu sint utile si nici estetice. Sa plateasca cine le-a adus cu toata opozitia specialistilor.

    • @Av Obirsanu Carmen. Ar trebui sa renuntati la politica de partid. Interesul orasului trebuie sa fie mai presus decat interesele de partid !!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.