Contract de 1,4 milioane de lei. O firma de IT din Timişoara...

Contract de 1,4 milioane de lei. O firma de IT din Timişoara va moderniza sistemul informatic al primăriei

0
DISTRIBUIȚI

Contract important semnat de Primăria Timişoara cu o firmă de IT din capitala Banatului. În curând, aplicaţiile puse la dipoziţie de primărie pentru cetăţeni, dar şi site-ul instituţiei vor funcţiona mai eficient şi mai rapid.


Oamenii nu vor mai fi nevoiţi să aştepte minute bune pentru a afla diverse informaţii sau pentru a accesa diverse secţiuni ale site-ului primăriei.

Municipalitatea va plăti o sumă deloc mică de bani pentru modernizarea sistemului IT din instituţia de pe C.D Loga. Contra sumei de 1.372.756 de lei, compania timişoreană Eta 2 U va furniza, monta şi configura pachetul „Upgrade de cluster virtualizare”. Practic, serviciile contractate de primărie vizează îmbunătăţirea infrastructurii hardware ce găzduieşte diversele aplicaţii şi programe folosite de primărie, pentru ca acestea să funcţioneze mai eficient. Durata de implementare a contractului este de 30 de zile, astfel că în cel mult o lună serviciile puse la dispoziţie de municipalitate ar trebui să funcţioneze la noi standarde.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.