Contractele semnate de Primăria Timișoara pentru 2018: șantier nou pe Popa Șapcă,...

Contractele semnate de Primăria Timișoara pentru 2018: șantier nou pe Popa Șapcă, reabilitarea pieței Victoria, mâncare pentru ”rezidenții” de la Zoo

0
DISTRIBUIȚI

 

Aproape 30 de contracte au fost semnate de Primăria Timişoara de la începutul acestui an, cu o serie de firme, majoritatea locale, pentru realizarea mai multor proiecte importante pentru oraş sau pentru realizarea documentaţiilor necesare implementării unor investiții.

Care au fost priorităţile primăriei în primele trei luni din acest an? Începerea procedurilor pentru extinderea de școli și spitale, reabilitarea Pieței Victoriei sau continuarea lucrărilor la pasajul Popa Șapcă. Pe listă regăsim însă și contractarea de servicii de întreținere pentru calculatoarele din primărie, achiziția de autoutilitare sau de hrană pentru animalele de la Grădina Zoologică. Mai jos vă prezentăm câteva dintre cele mai importante contracte semnate de primărie de la începutul acestui an.

Dirigenție de șantier pentru Popa Șapcă

Primul contract semnat de Primăria Timișoara în anul 2018 a fost pentru dirigenție de șantier necesară realizării drumurilor de legătură între strada Popa Șapcă, Aradului și strada Oituz. Contractul a fost încheiat cu firma Assistent HB SRL din Timișoara, pe o perioadă de 66 de luni, din care șase luni efective de lucrări și restul cu termen de garanție a lucrării. Suma plătită de primărie de la bugetul local este de aproape 22.000 de lei, fără TVA. Asta, pentru că pasajul Popa Șapcă a fost inaugurat fără ca lucrările să finalizate.

150.000 de lei pentru întreținerea calculatoarelor

V-ați simțit vreodată frustrați din cauza cozilor la care stați atunci când aveți treabă la Primăria Timișoara?  În 2018, aproape 132.000 de lei fără TVA de la bugetul local al Timișoarei vor merge pentru servicii de întreținere a echipamentului informatic din Primăria Timișoara. Contractul a fost încheiat cu firma Expertissa Timișoara SRL, pe o durată de 12 luni. Aproape jumătate din valoarea contractului este aferentă reparațiilor necesare echipamentelor informatice din primărie.

Un alt contract privind upgradarea antivirsului folosit de Primăria Timișoara a fost semnat cu firma Printopia SRL, din Timișoara.


Valoarea serviciilor prestate este de aproape 27.000 de lei fără TVA.

200.000 de lei pentru vehicule „pentru orice tip de teren”

Parcul auto al Primăriei Timișoara se va îmbogăți în anul 2018 cu trei vehicule „pentru orice tip de teren”, după cum se arată pe site-ul municipalităţii. Contractul semnat de primărie cu firma Expressline din Ghiroda are o valoare de 201.765 lei fără TVA. Termenul de livrare este de 90 de zile, iar în contract este stipulat faptul că prețul agreat nu poate fi modifcat.

Hrană pe doi ani pentru animalele de la Zoo

Peste 500.000 de lei de la bugetul local au fost alocați pentru încheierea unui contract pentru achiziționarea de hrană pentru animalele de la Grădina Zoologică din Timișoara. Cia Metal SRL din Beregsău Mare va livra la Grădina Zoologică cereale, paie, furaje pentru animale, tărâțe, sare, suplimente alimentare, produse pe bază de cereale, semințe în valoare de peste 500.000 de lei. Contractul a fost semnat pe o perioadă de doi ani.

Investiţii în şcoli şi spitale

Un contract important pentru reabilitarea rețelei de spitale din Timișoara a fost semnat de primărie la începutul acestui an. Documentele pentru proiectul „Reabilitarea, extinderea și dotarea infrastructurii Ambulatoriului ORL de la Spitalul Municipal Timişoara” vor fi realizate de  compania Stigma Building Management SRL din Brașov contra sumei de 62.500 de lei.

Liceul ”Vlad Țepeș” din Timişoara va intra în șantier în acest an. Cu bani alocaţi de guvern prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală 2, clădirea unității școlare va fi mansardată. Municipalitatea va plăti peste 1.300.000 de lei pentru supraetajarea clădirii de pe strada Surorile Martir Caceu și pentru amenajarea a patru noi săli de clasă după mansardare.

timisoara - piata victoriei

Primii paşi spre schimbarea la faţă a Pieţei Victoriei

Primii pași pentru reabilitarea Pieței Victoriei au fost făcuți acum câteva zile de Primăria Timișoara care a contractat o firmă din Brașov, care va realiza proiectul și documentația pe baza cărora se vor face lucrările. Serviciile vor fi prestate de Building Management S.B.M. din Brașov, contra sumei de aproape 344.7000 de lei. Conform actelor postate pe site-ul primăriei, proiectarea se va face în patru luni.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.