Crimă teribilă în Timișoara. O fetiță de 4 ani a fost ucisă...

Crimă teribilă în Timișoara. O fetiță de 4 ani a fost ucisă de mama educatoare UPDATE 4 Femeia a încercat să se sinucidă FOTO

0
DISTRIBUIȚI

Scene de groază pe strada Tibrului din Timișoara, unde o fetiță în vârstă de doar 4 ani a fost ucisă. La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliție, dar și de la Ambulanță. Medicii au încercat să o resusciteze pe micuță, însă fără succes.

„În urmă cu aproximativ jumătate de oră străbunica fetei a ieșit în stradă și ne-a spus că femeia și-a omorât copilul. E o fetiță de 4 ani. Maică-sa a intrat cu ea la baie în jurul orei 17.00 și n-a mai ieșit. Când s-a uitat bătrâna să vadă ce e, a văzut că fata era moartă. Atunci s-a sunat la poliție”, a povestit unul dintre vecini.

Vom reveni cu amănunte.

UPDATE Femeia în vârstă de 38 de ani este educatoare și, spun apropiații familiei, a lucrat la o grădiniță de stat de unde își luase concediu pentru că dorea să-și găsească un alt loc de muncă. Mama educatoarei a ajuns plângând la locul faptei, în jurul orei 23.00.

Mama a tăiat venele fetiței, după care a înecat-o în cadă. Alarma a fost dată de bunica tatălui, care era plecat la muncă.

UPDATE 2 Criminaliștii au început cercetarea la fața locului, mama fetiței fiind încă înăuntru, cu anchetatorii. Autoarea crimei a sunat chiar ea la 112 și a anunțat că și-a ucis copilul, iar apoi s-a baricadat în baie, polițiștii spărgând ușa ca să intre.

UPDATE 3 Potrivit reprezentanților Inspectoratului Școlar Timiș, femeia era educatoare la Murani, iar în urmă cu trei săptămâni și-a luat concediu fără plată.


„Lucrează la Școala Gimnazială Murani, la grădiniță. În urmă cu trei săptămâni, a solicitat concediu fără plată, pe motiv că i-a fost foarte greu cu naveta și încerca să-și caute un loc de muncă care să o ajute să scape de navetă și să primească un salariu mai bun. Nu a părut niciodată că are probleme de comportament, era o persoană calmă, a terminat Artele Plastice, a desenat tot timpul, vorbea frumos, era liniștită”, ne-a declarat Aura Danielescu, inspectorul școlar general al județului Timiș. (Adriana Mîț)

UPDATE 4 Tatăl fetei a fost dus la Secția 4, unde a dat o declarație scurtă. Un echipaj SMURD a venit de urgență la fața locului, pentru că femeii care și-a ucis fiica i s-a făcut rău. Se pare că aceasta ar fi încercat să se sinucidă ingerând erbicid.

UPDATE 5 Femeia a fost transportată la spital, sub escortă, în timp ce polițiștii continuă investigația la locul faptei, iar cadavrul fetiței a fost dus la Institutul de Medicină Legală pentru autopsie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.