ASU Politehnica a remizat în prima partidă de după plecarea lui Bogdan...

ASU Politehnica a remizat în prima partidă de după plecarea lui Bogdan Andone. ”Băieții în ghete” au revenit după ce au fost conduși la Mioveni

0
DISTRIBUIȚI

”Băieții în ghete” au avut fluctuații în primul joc de după demisia antrenorului Bogdan Andone. ASU Politehnica a fost condusă de CS Mioveni la pauză în urma unei lovituri de la 11 metri. Finalul meciului le-a aparținut însă vizitatorilor, care au egalat prin Ionuț Plămadă în minutul 80. Apoi alb-violeții au forțat chiar obținerea tuturor celor trei puncte. S-a încheiat însă 1-1 și timișorenii pregătiți acum de Antonio Foale rămân fără succes în 2018.

În ciuda ninsorii căzute și în centrul țării gazonul de pe ”Orășenesc” a arătat aproape impecabil la ora jocului de astăzi. Gazdele s-au mobilizat și zăpada a fost îndepărtată fără mari probleme.

În ceea ce privește jocul în sine. Gazdele au amenințat după doar cinci minute prin Ayza. Brazilianul a șutat puternic din careu, dar Dur-Bozoancă s-a opus. Treptat ASU Poli părea că intră în meci în sistemul propus de ”interimarul” Toni Foale, un 4-4-2. Timișorenii au amenințat însă serios prima dată abia în minutul 31, când șutul lui Lusamba a trecut puțin peste poarta lui Croitoru. Peste șase minute ”vulpoiul” Ayza obține un penalty în duel cu Giuricici, rămas titular ca fundaș dreapta. De la punctul cu var transformă fără probleme Năstăsie și gazdele conduceau cu 1-0. Mioveniul s-a simțit mai bine după gol și Ayza a fost aproape să trimită periculos din unghi.


În același minut 44 vine și cea mai periculoasă fază bănățeană din prima parte. Mai mult absent până atunci, al doilea vârf, Plămadă, trage din prima din careu și balonul atinge stâlpul de la colțul lung în drumul spre aut din păcate pentru oaspeți.

”Băieții în ghete” au părut că nu-și găsesc cadența nici după o oră de joc, momentul în care au fost efectuate și primele modificări în echipă. Totuși, cu puțin noroc, în minutul 66 Sorescu putea să aducă egalarea dacă ar fi cadrat mai bine un șut din fața careului. ASU Poli a mai irosit apoi câteva oportunități decente în atac. Gazdele puteau de asemenea face 2-0 în minutul 78, când Neagoe execută bine o ”liberă”, dar același Dur-Bozoancă a respins în corner. Peste trei minute Ionuț Plămadă sparge gheața în 2018, reușind un gol frumos după ce a fost lansat în adâncime. Șutul atacantului învingându-l în sfârșit pe Croitoru. Mai mult, în minutul 86 Plămadă putea să facă 1-2 în urma centrării lui Sorescu. Pe final atitudinea alb-violeților a fost ireproșabilă. Dar atacurile nu au mai adus și reușita unei victorii în extremis.

Acest punct o păstrează pe ASU Poli la șapte puncte în fața Mioveniului, pe poziția a șaptea, dar în același timp o îndepărtează de ”virtualul” obiectiv al locului 3. Chindia are acum un avans de +11.

Timișorenii au avut și în această deplasare dificilă și într-o zi de luni un grup consistent de suporteri care le-au fost alături. Fanii alb-violeți și-au făcut simțită prezența mai târziu, ajungând în spațiul destinat din tribună după minutul 20.

Pentru ASU Poli urmează un meci foarte greu acasă, cu a doua clasată, FC Hermannstadt. Duel programat duminică, 25 martie, de la ora 14.00.

CS Mioveni: F. Croitoru – Alexe, Gherghe, Burnea (69 Trașcu), Stoica – Roșoagă, Mîrzeanu (25 An. Neagoe) – Neagu (86 Neacșu), Florescu, Ayza (cpt.) – C. Năstăsie. Antrenor: Laurenţiu Roşu.

ASU Politehnica: Dur-Bozoancă – Giuricici (59 Motreanu), Bilia (cpt.), Scutaru, Taub – Sorescu, Krausz, A. Ignea, Predescu (81 Ghinescu) – Plămadă, Lusamba (59 V. Nicolae). Antrenor: Antonio Foale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.