Voleibaliștii de la CSU UVT au scăpat de ultimul loc după un...

Voleibaliștii de la CSU UVT au scăpat de ultimul loc după un nou succes cu CSS 2 Baia Mare. Sorin Schiesz: ”Am meritat din plin acest lucru”

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Emanuel Titus Ilieși

CSU Universitatea de Vest Timișoara nu mai e codașa Diviziei A1 la volei masculin. Formația pregătită de Sorin Schiesz a învins-o ieri pentru a doua oară în faza locurilor 7-12 pe CSS 2 Baia Mare, scor 3-0, și a făcut schimb de locuri în clasament cu maramureșenii.

De această dată succesul timișorenilor a fost obținut în deplasare cu 25-22, 26-24 și 26-24, pe seturi.


Traian Gemănariu, cu 25 de puncte, a fost din nou principalul marcator al bănățenilor. ”Țin să îi felicit pe băieții noștri, pentru că a fost un meci extrem de muncit. O partidă foarte grea pentru noi și de aceea spun că băieții merită toate laudele. Am reușit să strângem rândurile și să trecem împreună peste toate momentele dificile ale jocului. Am avut și noi fluctuații, e drept, însă am muncit enorm pentru acest succes… Suntem extenuați psihic în primul rând. De latura fizică ne vom da seama în următoarele zile. Sunt foarte bucuros pentru victoria asta, punctele sunt cele mai importante. Ne-am zbătut mult în acest sezon, cu toate înfrângerile pe care le-am acumulat, și am reușit să urcăm un loc în clasament și cred că am meritat din plin acest lucru!”, a declarat Sorin Schiesz, antrenorul lui CSU UVT. Timișorenii s-au impus cu 3-0 și în meciul tur al acestei părți din sezon.

Sâmbătă, CSU Univ. de Vest primește vizita lui Dinamo, în runda a 6-a a fazei a II-a a campionatului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.