Cu ce se ocupă Alexandru Chirilă în calitate de șef de cancelarie...

Cu ce se ocupă Alexandru Chirilă în calitate de șef de cancelarie la ANCOM, în subordinea lui Sorin Grindeanu

0
DISTRIBUIȚI

Alexandru Chirilă este şef de Cancelarie la Autoritatea Națională pentru Administrare și Reglementare în Comunicații, de peste o lună de zile. A fost, pe rând, consilierul şefilor Consiliului Judeţean Timiş Constantin Ostaficiuc, Titu Bojin şi Sorin Grindeanu, dar şi consilier personal al primarului Nicolae Robu.


Însă, doar unul din cei patru l-a considerat indispensabil în activitatea sa.

Vorbim despre Sorin Grindeanu, care l-a numit pe Alexandru Chirilă în cea de-a treia funcţie, unde este practic mâna sa dreaptă. În 2016, numit şef al Consiliului Judeţean Timiş, în urma majorităţii formate de PSD cu ALDE şi PMP, Sorin Grindeanu îl păstra în funcţia de consilier personal pe Alexandru Chirilă, pe care îl „moştenise” de la Titu Bojin, fost şef al instituţiei şi al PSD Timiş.

Imediat după numirea în funcţia de premier, Grindeanu îl transfera cu el la Bucureşti pe Chirilă, pe care îl numea şef al Cancelariei primului ministru. Numit şef la ANCOM după războiul destituirii din funcţia de premier, Grindeanu l-a cooptat din nou pe Chirilă în echipa sa. De mai bine de o lună, Chirilă este şeful Cancelariei ANCOM.

Concret, Alexandru Chirilă se ocupă de coordonarea activităţii consilierilor şefului ANCOM, a Departamentului de Resurse Umane şi de coordonarea serviciilor de Registratură şi Secretariat, dar şi de Serviciul de Calitate şi Managementul proceselor. Un detaliu picant din CV-ul lui Chirilă se leagă de activitatea de ofiţer în cadrul celebrei UM 0215, mai cunoscută ca „doi și-un sfert”, unde a activat timp de un an, în 1996.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.