Dezbatere publică pe tema prelungirii contractului de închiriere a sediului PSD Timiș....

Dezbatere publică pe tema prelungirii contractului de închiriere a sediului PSD Timiș. Legea nu o prevede

0
DISTRIBUIȚI

Dezbaterea publică promisă de primarul Timişoarei Nicolae Robu la plenul Consiliului Local Timişoara de marţea trecută pentru prelungirea contractului de închiriere a sediului PSD Timiş de pe Splaiul Tudor Vladimirescu va avea loc joi, de la ora 15, la sediul primăriei.


Deşi legea nu prevede obligativitatea organizării unei astfel de dezbateri publice şi o astfel de procedură nu a fost organizată pentru prelungirea contractelor de închiriere ale sediilor de partide pentru alte filiale locale, primarul Nicolae Robu a decis consultarea timişorenilor. În prezent, în baza contractului semnat în 2012, când PSD şi PNL formau USL, PSD are sediul într-o clădire cu etaj şi curte generoasă, pentru care plăteşte o chirie modestă de 1.500 de lei lunar.

„La dezbatere sunt aşteptate să participe toate persoanele interesate. Cei interesaţi se pot adresa şi în scris, Direcţiei Secretariat General – Serviciul Administraţie Locală, sau in format electronic, la adresa: camelia.crisan@primariatm.ro. Participanţii la dezbatere care se înscriu la cuvânt îşi vor susţine punctele de vedere exclusiv pe marginea proiectului de hotărâre aflat pe ordinea de zi. Durata limită de exprimare a punctelor de vedere este de cinci minute pentru fiecare participant”, a informat Primăria Timişoara.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.