Distracţia rămâne între noi, alături de Pepe la Timişoara VIDEO

Distracţia rămâne între noi, alături de Pepe la Timişoara VIDEO

0
DISTRIBUIȚI
Pepe va susţine un concert de promovare a noului single la Timişoara

La început de primăvară, într-o perioadă atât de frumoasă, dedicată iubirii şi pasiunii, dar mai ales în plină campanie de promovare a celui mai recent single ce se anunţă unul dintre hiturile verii ce va urma, Pepe vine la Timişoara pentru un concert de neratat pentru amatorii muzicii pop.

Printre piesele care se vor auzi la faţa locului se numără Numai Iubirea, O femeie cât o sută, Hai, Sentimente Intense şi bineînţeles că nu va lipsi din playlist Rămâne Între Noi, piesa recent lansată care este deja un smashing hit …

Reacţiile, dar şi mici controverse, nu au întârziat să apară încă de la primele postări, primele fotografii, primele interviuri însă dincolo de toate prejudecăţile şi interpretările, “Rămâne între noi” vobeşte despre iubirea pasională fără nici un fel de limite şi frontiere care poate îmbrăca în realitate foarte multe forme.


Videoclipul nu ecranizează decât un aspect al “problemei” şi nici acela până la capăt, fiindcă multe lucruri ar trebui să rămână cel puţin nespuse pentru o intensitate crescută.

“Piesa nouă şi, de ce nu, şi videoclipul este despre pasiune, acea pasiune ce izvorăşte din sentimentele intense ce apar atunci când ajungi să trăieşti o iubire ca niciodată pentru o femeie cât o sută. Orice altceva, chiar şi interpretările ar trebui să rămână undeva acolo ascunse, secrete pentru un plus de savoare, de instensitate, de mister”, spune Pepe.

Anastasia Iacub este cea care joacă rolul principal în povestea interzisă din “Rămâne între noi”. La numai 23 de ani tânăra moldoveancă are în palmares foarte multe concursuri câştigate, inclusiv Miss World Moldova în 2015. Pentru filmări Pepe a luat-o direct de pe platourile emisiunii “Da Sau Nu”, prezentată de Dan Negru la Prime TV Chişinău. Anastasia a fost singura şi totodată cea mai potrivită propunere a lui Dan Petcan, cel care poartă aproape în totalitate întreaga ”vină” despre ce se întâmplă sau şi mai bine spus ce se presupune că se întâmplă în videoclip. Şi locaţia a jucat un rol important, Premier Palace Hotel din Bucureşti devenind pentru o zi întreagă platoul de filmare în toată regula.

Concertul lui Pepe din Timişoara va avea loc vineri 9 martie, de la ora 20.30, la Sara Events, iar biletele costă 55 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.