Drum dintr-o zonă turistică populară, blocat după ce tone de pietre au...

Drum dintr-o zonă turistică populară, blocat după ce tone de pietre au căzut de pe un versant FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-762474983">

Probleme în Retezat. Traficul pe DJ 685, între Râu de Mori și barajul Gura Apelor, a fost complet blocat după ce, în cursul acestei dimineți, mai multe bucăți de rocă s-au desprins de pe versant şi au blocat calea de acces.

La fața locului s-au deplasat echipaje de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență Hunedoara și Inspectoratul de Jandarmi Județean, care au reușit să degajeze parțial drumul pentru asigurarea accesului echipelor de intervenție.

La fața locului s-a deplasat de urgență și prefectul de Hunedoara, iar situația a fost prezentată și consiliului județean, administratorul sectorului de drum, pentru a lua măsurile care se impun și pentru a trimite utilaje în zonă. Constructorul responsabil de intervenția pe DJ685 a fost anunțat și a trimis la fața locului un utilaj de mari dimensiuni pentru degajarea completă a carosabilului.

Foto: Prefectura Hunedoara

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.