Edilul șef, explicație legată de scrisoarea de amenințare trimisă către CNI legat...

Edilul șef, explicație legată de scrisoarea de amenințare trimisă către CNI legat de sala polivalentă din Timișoara

1
DISTRIBUIȚI

Războiul dintre PNL și PSD pe tema locației în care va fi construită sala polivalentă de 16.000 de locuri din Timișoara continuă. Președintele CJ Timiș, Călin Dobra, a făcut o dezvăluire în premieră în această săptămână, în cadrul emisiunii PRESSALERT LIVE. Acesta a declarat că primarul Timișoarei a trimis către Compania Națională de Investiții o scrisoare de amenințare, pentru ca entitatea să nu aleagă locația propusă de CJ Timiș la Giroc pentru construcția sălii polivalente.


Edilul-șef a comentat, pentru PRESSALERT.ro, declarațiile făcute de Călin Dobra.

„Am trimis o scrisoare în termeni fermi către CNI, o scrisoare în care, cu toată politețea, am explicat odată în plus că Timișoara are nevoie de sală polivalentă cum are nevoie și de un stadion, iar în final am făcut o mențiune că dacă CNI nu vrea să realizeze obiectivul în Timișoara îl realizăm noi pe bani de la CL și nu mă joc, că vedeți că o spun în fața a mii de oameni care ne urmăresc și am scris și că eu voi cere o atenție a Procuraturii pe ceea ce se întâmplă acolo pentru că unde am propus noi teren există toate rețelele de utilități, iar dincolo nu există decât la marginea drumului, nu acolo unde se realizează și acolo este un teren mare și eu suspectez că există interese de a se beneficia de investiții publice în scopuri private. Unde am propus eu, ar ieși cu multe milioane mai ieftină sala polivalentă că nu ar exista investiții în căi de acces, rețele de utilități, electricitate. (…) Cred că sunt interesele din bani publici de milioane și milioane de euro și de banul public trebuie să avem grijă”, a spus edilul-șef al Timișoarei.

În calitatea sa de lider al PNL Timiș, primarul a declarat și că de fiecare dată când proiectul privind demolarea construcțiilor de pe terenul pus la dispoziție de CJ Timiș pentru construcția sălii polivalente va fi pus la vot în CJ Timiș, aleșii PNL vor vota împotrivă, evient, la ordinul lui și cu riscul de a bloca investiția.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.