Energie rock alături de maghiarii de la Ivan&The Parazol într-un concert de...

Energie rock alături de maghiarii de la Ivan&The Parazol într-un concert de neratat la Timișoara VIDEO

0
DISTRIBUIȚI
Formația maghiară Ivan & The Parazol va susține un concert la Timișoara

Formația maghiară Ivan & The Parazol susține un mini – turneu în țara noastră, ultimul recital din cadrul acestei sesiuni urmând să se desfășoare duminică, 25 martie, la Timișoara.

Ivan & The Parazol este o trupă indie-garage rock din Ungaria care încorporează influențe ale anilor 60 și 70, care a susținut o serie de recitaluri în Europa și Statele Unite ale Americii. Primul succes al trupei s-a numit Take My Hand, melodie care a staționat timp de zece săptămâni pe prima poziție a clasamentului realizat de MR2 Petőfi Rádió, radioul național din Ungaria.

Trupa a luat naștere în Budapesta și a editat video-ul Marshall în 2010, iar un an mai târziu a revenit cu „In Air“, piesă care a ajuns pe prima poziție a topurilor din țara vecină.


În luna ianuarie a anului 2012 trupa a fost invitată să cânte acustic în cadrul seriei de evenimente MR2 Acoustic, iar în aceeași perioadă a scos E.P.- ul Yellow Flavour. Primul album al formației a apărut în 2012 sub numele de „Mama Don’t You Recognize Ivan & The Parazol?“. În luna martie a anului 2013 formația maghiară a susținut un concert în cadrul binecunoscutului festival South by Southwest din Austin (S.U.A.) și în vara aceluiași an a fost invitată la festivalul Sziget din Budapesta.

În 2014 formația a editat albumul Mode Bizarre, iar melodia „Together“ a devenit imnul oficial al festivalului Sziget. Cel de-al treilea material discografic al trupei a apărut în anul 2015 sub numele de „The All Right Nows“. În vara anului trecut, membrii formației au efectuat un mini – truneu în America și au intrat în legendarul studio EastWest din Los Angeles (unde de-a lungul timpului s-au înregistrat albume cu Frank Sinatra, The Beach Boys, Dolly Parton, Madonna, U2 sau Michael Jackson) pentru înregistra cel de-al patrulea disc al trupei. Primele trei piese ale discului prevăzut să ajungă în mâinile fanilor în toamna acestui an au fost înregistrate alături de William Anspach. La începutul acestui an, muzicienii maghiari au revenit la Los Angeles pentru a finaliza înregistrările noului disc, iar cea mai fresh melodie lansată de băieți poartă numele de „Serial Killer“ și a fost înregistrată alături de solista trupei Crystal Fighters, Kyiki. .

Concertul formației Ivan & The Parazol din Timișoara va avea loc de la ora 21.00, la Reflektor Venue. În deschiderea trupei maghiare vor cânta The Bluebay Foxes, iar biletele pentru acest recital costă 20 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.