EXCLUSIV Preot luat cu SMURD-ul din fața Primăriei Timișoara, după ce a...

EXCLUSIV Preot luat cu SMURD-ul din fața Primăriei Timișoara, după ce a căzut pe trotuarul necurățat. Cum au încercat oamenii lui Robu să ”coafeze” situația UPDATE Bărbatul urmează să fie operat FOTO VIDEO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1246105714">

Un incident s-a petrecut în urmă cu puțin, în plin centru al orașului, chiar în fața clădirii Primăriei Timișoara. Un bărbat a alunecat și a căzut pe trotuarul necurățat, în apropierea intrării în instituție. La fața locului a fost solicitată o ambulanță SMURD, care l-a preluat și l-a transportat la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Municipal, cu traumatism la gleznă, posibil fractură. ”Ieșind de la primărie, cum am pășit în afara covorului de la intrare, am alunecat pe zăpada necurățată și cred că mi-am fracturat glezna dreaptă”, ne-a declarat Gheorghe Moșneguțu, preot în parohia din Blașcovici.

La scurt timp, la locul faptei au coborât mai mulți angajați ai primăriei, printre care și unul dintre apropiații edilului șef Nicolae Robu, consilierul personal Cătălin Iapă. Acesta, la momentul ajungerii reporterului PRESSALERT.ro în zonă, dădea cu o mătură zăpada de pe trotuar.  Întrebat ce s-a întâmplat, consilierul primarului a susținut ”curățăm zăpada. Personal nu știu ce s-a întâmplat, poate știu alții”. Unul dintre polițiștii locali care au blocat accesul pe trotuarul din fața primăriei, după incident, cu bandă a confirmat că un bărbat a alunecat pe trotuar.

Dovadă că nu numai trotuarul nu a fost curățat, ci și alte părți ale clădirii au fost lăsate pradă codului galben de ninsori, în timp ce angajații încercau să repare cumva situația, de pe acoperișul instituției de pe C.D. Loga au căzut cantități impresionante de zăpadă pe același trotuar.

În perioadele cu ninsori și depuneri de zăpadă, Poliția Locală, din subordinea Primăriei Timișoara, trimite, prompt, informări în care cetățenii Timișoarei sunt amenințați cu amenzi dacă nu își curăță împrejurimile.

UPDATE Bărbatul a suferit o fractură la glezna dreaptă și a fost dus la Spitalul Militar, unde urmează să fie operat, urmând să aibă nevoie și de o perioadă lungă de recuperare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.