Fără succes oficial din octombrie, ACS Poli și-a programat un test de...

Fără succes oficial din octombrie, ACS Poli și-a programat un test de foc. Cu cine mai joacă elevii lui Leo Grozavu în perioada de întrerupere a Ligii I

0
DISTRIBUIȚI

ACS Poli va mai disputa încă două partide de verificare în plin sezon. Aflată în criză de rezultate și de formă echipa bănățeană va întâlni localnica CNP Timișoara miercuri, apoi în următorul weekend va disputa un amical tare pe terenul liderului Ligii I, CFR Cluj.


Următorul joc în play out pentru gruparea pregătită de Leo Grozavu va fi peste două săptămâni, cu Sepsi Sf. Gheorghe pe teren propriu.

Leo Grozavu continuă amicalele cu echipa pe care a preluat-o în februarie și cu care nu a simțit încă gustul succesului. Miercuri, de la o oră încă nestabilită, ACS Poli înfruntă divizionara C din oraș a Centrului Național de Pregătire. Sâmbătă, 24 martie, de la ora 12, Artean și compania au un joc mai puternic, cu CFR Cluj, liderul la zi din play-off.

ACS Poli încearcă să profite de pauza competițională pricinuită de jocurile echipei naționale. Timișorenii nu au mai câștigat în Liga I din 28 octombrie 2017. România înfruntă Israelul în deplasare sâmbătă, urmând să joace un alt amical marți, 27 martie, la Craiova, în compania Suediei.

Următorul joc al bănățenilor în campionat va fi abia luni, 2 aprilie, când la Timișoara sosește Sepsi Sf. Gheorghe, grupare aflată pe locul 12, la trei puncte în spatele lui ACS Poli dar și cu un meci în minus. În această seară covăsnenii vor debuta pe arena proprie, renovată, într-un joc cu FC Voluntari.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.