Fostul premier Sorin Grindeanu despre primarul Timişoarei: „Ieşirea incalificabilă la adresa presei...

Fostul premier Sorin Grindeanu despre primarul Timişoarei: „Ieşirea incalificabilă la adresa presei timişorene nu poate fi trecută cu vederea şi trebuie sancţionată”

0
DISTRIBUIȚI

Luare de poziţie dură a şefului ANCON, fostul premier Sorin Grindeanu, după ultimele ieşiri ale primarului Timişoarei, Nicolae Robu, la adresa presei locale.


Fostul lider al social-democraţilor timişeni a postat pe Facebook un text prin care susţine că se simte agresat de felul în care primarul primului oraş liber de comunism din România li se adresează jurnaliştilor.

„Într-o țară în care valorile sunt uneori mai puțin respectate decât ne-am dori, e important să ne exprimăm fiecare atunci când simțim că ne sunt atacate principiile. Ca timișorean și ca român, mă simt agresat de felul în care primarul Nicolae Robu înțelege să se comporte. Ieşirea incalificabilă de ieri la adresa presei timişorene nu poate fi trecută cu vederea şi trebuie sancţionată. Aştept ca Nicolae Robu să îşi ceară scuze public faţă de jurnaliştii din toată țara şi faţă de întreaga comunitate”, a scris Sorin Grindeanu pe pagina sa de Facebook.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.