Fostul subprefect Zoltan Marossy, noul preşedinte al UDMR Timiş. Ce planuri are

Fostul subprefect Zoltan Marossy, noul preşedinte al UDMR Timiş. Ce planuri are

0
DISTRIBUIȚI
Zoltan Marossy

A fost de patru ori subprefect al judeţului Timiş, iar de astăzi este preşedinte cu drepturi depline al organizaţiei de Timiş a UDMR. Vorbim despre Zoltan Marossy, care în prezent este şef al departamentului de Achiziţii din Consiliul Judeţean Timiş.

100 de delegaţi din Timiş au participat la alegerile de astăzi, prin care UDMR şi-a ales un nou preşedinte.


Zoltan Marossy a fost singurul candidat pentru funcţia de preşedinte al UDMR Timiş, după ce fostul preşedinte Ferenc Halasz a făcut un pas în spate, refuzând să mai candideze pentru un nou mandat în fruntea maghiarilor din Timiş. Halasz a condus UDMR Timiş vreme de 12 ani şi în 2016 a semnat un protocol de colaborare cu PNL Timiş, cele două partide formând astfel majoritatea din Consiliul Local Timişoara.

„Eu m-am simțit foarte bine și la prefectură și la consiliul județean. De patru ori am fost subprefect. Până în 2020, UDMR nu va mai intra la guvernare, nu se întrevede să fie un grup acolo care să aibă nevoie de munca mea. În Timiș, țelul UDMR nu poate fi strângerea de voturi și ocuparea de poziții. Noi mergem pe păstrarea pe cât posibil a tuturor limbilor minoritare din Banat, să facem cunoscută cultura minorităților din Banat, în primul rând a celei maghiare, să fie cunoscută și de cei noi veniți în această parte de țară”, a declarat Zoltan Marossy.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.