Garage-rock de zile mari la concertul formației maghiare Ivan & The Parazol...

Garage-rock de zile mari la concertul formației maghiare Ivan & The Parazol de la Timișoara FOTO și VIDEO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1131657264">

Ultima oprire a mini – turneului susținut de formația maghiară Ivan & The Parazol în România a prilejuit rockerilor din Timișoara o seară plină de rock and roll, evenimentul desfășurat duminică seara la Reflektor Venue fiind o explozie de culoare și energie în care garage-rock-ul a fost la putere.

În deschiderea recitalului pe scenă au urcat trupa The Bluebay Foxes, care a reușit să încălzească atmosfera cu un sound de calitate primit cu aplauze sincere din partea spectatorilor. Ivan & The Parazol au continuat mai apoi cu un spectacol de zile mari, în care pe lângă melodiile incluse pe cele trei materiale discografice ale formației au strecurat și noul lor single „Serial Killer“, melodie care va fi inclusă pe următorul material discografic al trupei, care a fost înregistrat în legendarul studio EastWest din Los Angeles, loc unde de-a lungul timpului au imprimat discuri nume ca Frank Sinatra, The Beach Boys, Dolly Parton, Madonna, U2 sau Michael Jackson. La bis, maghiarii au interpretat și o versiune proprie a melodiei Add a kezed, interpretată în original de binecunoscuta formație maghiară Illes.

„Prima dată am cântat în SUA în 2013, unde ne-am făcut o serie de cunoștințe. Pentru noul nostru disc am căutat un sound specific pe care l-am găsit peste Ocean. Suntem pentru prima oară la Timișoara și ne bucurăm că în toate orașele din România unde am cântat am avut parte de un public numeros, care a cântat alături de noi. Marea majoritate a pieselor noastre sunt în limba engleză pentru că așa le-am compus. Engleza este limba internațională a rock-ului. E drept, astăzi am avut parte de un public nu foarte numeros, dar atmosfera creată a fost minunată. Probabil când vom mao veni la Timișoara vom avea mai multă lume. Cântăm rock cu influențe vechi fiindcă asta ne place. Asta ne-a ieșit. Nu am căutat noi stilul ăsta, el ne-a găsit pe noi. A fost o seară reușită și ne bucurăm și de prestația celor de la The Bluebay Foxes, care au cântat înaintea noastră. Despre muyica românească nu știu mare lucru. Știu că artiștii români de disco electro sunt foarte cunoscuți în întreaga lume. Dragostea din tei a fost o melodie care a cucerit lumea. E mare lucru. M-aș bucura să avem în Ungaria un star pop care să aibe asemenea succes. Noul nostru disc va apărea în această toamnă și îl vom scoate și pe vinil. Muzicienii trebuie să scoată albume și pe viitor. Până când nu vor apărea romane fără capitole lipsă e necesar să fie și discuri din care să nu lipsească melodiile“, ne-a declarat Vitáris Iván, solistul formației maghiare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.