Gropi în pasajul Michelangelo, după topirea zăpezilor FOTO

Gropi în pasajul Michelangelo, după topirea zăpezilor FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-49980190">

Nici nu s-au topit bine zăpezile de la sfârșitul acestei ierni, că au și început să apară gropile în asfalt. Mai grav e că se găuresc zonele reabilitate recent, cu care reprezentanții Primăriei Timișoara se laudă chiar și în străinătate.

Astfel, șoferii care circulă în aceste zile prin pasajul Michelangelo au putut observa cel puțin o groapă proaspătă, chiar la intrare. Reprezentanţii Direcţiei Edilitare din Primăria Timişoara nu au putut fi contactaţi de reporterul PRESSALERT.ro pentru a oferi explicaţii cu privire la situaţie.

Pasajul a fost reabilitat de actuala administraţie locală în baza unui proiect cu finanţare de la Uniunea Europeană scris şi depus pentru finanţare pe vremea când Gheorghe Ciuhandu era primar. Valoarea lucrărilor a fost de 52 de milioane de lei și au fost făcute de CCF şi SDM. Reabilitarea pasajului a fost prezentată de primarul Timişoarei drept construcţia unui pasaj nou. Investiţia făcută prin proiectul moştenit de la administraţia Ciuhandu a fost inaugurată de primar cu un concert susţinut de artişti de la Filarmonica Banatul Timişoara şi cu alai de liberali care au venit să îl aplaude pe şeful PNL Timiş.

Primele probleme de la Pasajul Michelangelo au apărut în anul 2015, atunci când pereţii construcţiei s-au infiltrat cu apă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.