Iarna nu se dă bătută. Anunțul de ultimă oră al meteorologilor. Cum...

Iarna nu se dă bătută. Anunțul de ultimă oră al meteorologilor. Cum se curăță zăpada de pe autostradă VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

polei

Vreme urâtă și astăzi, în vestul țării. Meteorologii au emis, în această dimineață, o atenționare cod galben de precipitații mixte cu formare de polei. Avertizarea este valabilă până la ora 10.45, pentru județele Timiș și Caraș-Severin.

De asemenea, județul Caraș-Severin se află și sub cod galben de vânt puternic, în această dimineață. La rafală, vântul va atinge 55-70 km/h, iar la munte vor fi rafale de peste 80-90 km/h.

La Timișoara ninge încontinuu de aseară, astfel că s-a depus un nou strat de zăpadă de câțiva centimetri.

În continuare, pe drumurile din vestul țării se circulă în condiții de iarnă. Direcția Regională de Drumuri și Poduri Timișoara informează că au fost răspândite, în această noapte, peste 1.100 de tone de material antiderapant și în jur de șapte tone de soluție de clorură de calciu pe drumurile naționale și autostrăzile din vestul țării.


De asemenea, au acționat 156 de utilaje.

Deszăpezire autostrada A1 – 1-2 martie

Peste 1.100 de tone de material antiderapant și circa 7 tone de soluție de clorură de calciu au fost răspândite în această noapte pe drumurile naționale și autostrăzile din vestul țării. Au acționat pe toată raza de administrare a DRDP Timişoara 156 de utilaje. Imagini de azi noapte de pe autostrada #A1 Topolovăț – Balinț și de astăzi dimineață de pe A1 Traian Vuia – Margina. Situația detaliată pentru fiecare județ o puteți afla accesând http://bit.ly/2AvAeeX sau la numărul de telefon al Dispeceratului: 0256/246.620.

Posted by DRDP Timişoara on 1 Martie 2018

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.