Încă un apropiat al lui Nicolae Robu a ajuns pe o funcție...

Încă un apropiat al lui Nicolae Robu a ajuns pe o funcție călduță în Primăria Timișoara

2
DISTRIBUIȚI

Florin Răvăşilă, consilier Robu

A treia oară e cu noroc. Este zicala care i se potrivește perfect consilierului primarului Nicolae Robu, Florin Răvășilă. Nu mai puțin de două concursuri organizate de Primăria Timișoara pentru ocuparea unor posturi au fost anulate de Agenția Națională a Funcționarilor Publici. Printre candiații la concursul anulat de două ori de ANFP se număra și consilierul primarului Nicolae Robu, Florin Răvășilă, fost membru PDL și un cunoscut apropiat al fostului deputat PDL Alin Popoviciu, acum secretar general al PNL Timiș. Cu 58,33 puncte la proba scrisă și 93,33 puncte la proba interviului, Răvășilă a câștigat concursul pentru postul de consilier clasa I gradul profesional asistent în cadrul Serviciului de Școli și spitale din Primăria Timișoara.

Răvășilă se adaugă astfel listei de apropiați ai primarului Nicolae Robu care au ajuns să lucreze la Primăria Timișoara.


Îi amintim aici pe consiliera personală a primarului Nicolae Robu, Sanda Greblă, care a câștigat un concurs la Direcția Edilitară a primăriei sau pe city-managerul Robert Kristof, fost consilier local PNL Timiș, care a ajuns în funcția de administrator al orașului după ce criteriile de ocupare a funcției au fost schimbate special pentru el.

2 COMENTARII

  1. Eu nu inteleg de ce nu se autosesizeaza Parchetul la practicile astea de angajare este clar ca toate aceste angajari sunt cu dedicatie si sunt trucate ,cu subiecte stiute anterior pseudoexamenului.Cum naiba sa fie chiar consilierul primarului cel mai bun dintre toti concurentii ( nu ma refer strict la acest caz) Trebuie sa fii cretin sa nu-ti dai seama.

  2. Bravo lui. A trecut un examen si a fost admis. In definitiv ce v ati fi asteptat. Apropiatul cui sa ia examenul ??? Daca era Ciuhandu primar poate lua examenul vre unul din clanul bronzatilor de prin centru si atunci era intr adevar o stire. Mai bine I ati urmari activitatea omului sI atunci veti vedea daca e eligibil pe post sau nu!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.