Incendiu la Judecătoria Timișoara. Mai multe echipaje de pompieri mobilizate la Palatul...

Incendiu la Judecătoria Timișoara. Mai multe echipaje de pompieri mobilizate la Palatul Dicasterial FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-44643838">

Echipajele ISU Timiș au fost mobilizate în această seară la Palatul Dicasterial, care găzuiește instanțele Timișorene, pentru un incendiu izbucnit la ultimul etaj al clădirii, unde se află Judecătoria.

„ISU Timiş a fost solicitat să intervină pentru lichidarea unui incendiu la un birou din Palatul Justiției, din Timișoara.
La locul intervenție s-au deplasat 4 autospeciale de stingere cu apă şi spumă, două autoscări mecanice, un ofiţer şi 20 de subofițeri. În acest moment, incendiul este lichidat. Se lucrează pentru asigurarea zonei şi înlăturarea efectelor negative ale incendiului”, au transmis ISU Timiș.

În urma incidentului au fost evacuate 17 persoane și „au fost afectate de incendiu elementele combustibile dintr-un birou cu mari degajări de fum și gaze toxice”, conform reprezentanților pompierilor. Din fericire, nicio persoană nu a avut nevoie de îngrijiri medicale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.