Informatica Timișoara își va apăra primul trofeu cucerit anul trecut. Formația lui...

Informatica Timișoara își va apăra primul trofeu cucerit anul trecut. Formația lui Robert Lupu dispută mâine finala Cupei României

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Informatica Timișoara / Facebook

Timișoara e aproape de un nou trofeu la futsal prin CS Informatica. După Cupa și Super Cupa României cucerite anul trecut, elevii lui Robert Lupu s-au calificat și în finala competiției K.O. ediția 2017-18. Bănățenii au trecut cu 4-3 de Politehnica Iași în prima semifinală din cadrul Final Four-ului Cupei României organizat la Miercurea Ciuc.


Bănățenii se vor reîntâlni cu Deva în ultimul act.

Brazilianul Felipe ”Mancha” Oliveira a deschis scorul la doar două minute și 20 de secunde de la startul jocului, cu un șut în vinclu la colțul scurt. Reușita sa a fost urmată la scurt timp de cea a lui Deco, din pasa aceluiași ”Mancha”. Lucrurile păreau foarte simple pentru timișoreni după reușita cu capul a lui Simic din ”assistul” lui Deco. Totuși, moldovenii au reușit să reducă din diferență. Mai întâi prin Toni, după o eroare defensivă, apoi prin Ruxandari, care a înscris direct din lovitură liberă. La 2-3 Informatica a revenit în atac și a punctat în ultimul minut al primei reprize, tot prin Simic, de această dată internaționalul sârb finalizând elegant la colțul lung. În repriza secundă însă bănățenii nu au mai reușit să puncteze. Mai mult, Poli Iași a reușit să pună o oarecare presiune prin golul marcat de același Ruxandari, de la distanță. Moldovenii au atacat și fără portar pe final, dar nu au reușit să realizeze surpriza.

UDPATE Finala competiției va avea loc mâine (ora 18), tot în sala de la Miercurea Ciuc. În cealaltă semifinală Autobergamo Deva a învins cu 2-1 formația gazdă Imperial WET. Va fi astfel o reeditare a ultimului act din 2017, de la Timișoara, alb-violeții s-au impus atunci dramatic (5-4).

CS Informatica: Voin – Rakic, Simic, Felipe, Deco. Au mai intrat: Iancu – Ilaș, Daniel Araujo, Lupu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.