Înfrângeri pentru BC SCM Timișoara și BC Timba în faza a doua...

Înfrângeri pentru BC SCM Timișoara și BC Timba în faza a doua a campionatului. ”Leii” și ”urșii” vor juca marți pe teren propriu

0
DISTRIBUIȚI

Eșecuri pentru ambele formații timișorene din Liga Națională. BC SCM Timișoara a cedat și în cel de-al doilea joc din grupa 1-6, de această dat ăa fost 89-98 pe terenul celor de la U-BT Cluj-Napoca. Nu a fost o zi bună nici pentru BC Timba, care a fost învinsă în deplasare de Phoenix Galați, 70-80, în grupa 7-12.

”Leii” au cedat primul sfert la Cluj cu 21-27, într-un meci în care pe banca echipei a revenite tehnicianul Tudor Costescu, după suspendarea de o rundă ispășită cu Oradea. BC SCM Timișoara a avut apoi o perioadă bună în sfertul 2, în care a reușit să treacă în avantaj, dar la pauză gazdele dețineau un avantaj de trei puncte (49-46). Șansele la succes au scăzut de-a lungul celei de-a treia părți, când U-BT-ul s-a distanțat la 11 puncte. Diferență de la care au început și ultimele zece minute ale partidei (73-62).


Alb-violeții nu au renunțat la luptă și au încercat să revină în meci în sfertul 4 iar cu trei minute înainte de final scorul a fost strâns de reușita lui Jeremic, la 82-88. Dar o sută de secunde mai târziu Kromah a cam retezat speranțele la un ”comeback” printr-o triță.

Cel mai bun marcator al partidei a fost clujeanul Giordan Lee Watson, autor a 25 de puncte. Pentru BC SCM Timișoara au punctat, în ordine descrescătoare: Jeremic (19 puncte), Diaz (16), Mijajlovic (14), Drăgușin (10), Stevanovic (9), Popa Calotă (6), Burdgess (6), Gheorghe (6) și Tohătan (3). În urma acestui meci BCT-ul rămâne pe poziția a cincea și va întâlni marți Steaua (ora 19) pe teren propriu.

BC Timba, eșec la Galați

”Urșii” nu au început așa de rău jocul din Moldova. Au condus în primul sfert, dar lucrurile nu au continuat pozitiv. Primul sfert a fost cedat doar cu 18-21, dar a fost urmat de un sfert 2 slab, în care gazdele au avut și un run de 8-0. Partea a doua a partidei s-a reluat de la 38-49 și Galațiul a ajuns la un maximum de +18 pe tabelă. În cele din urmă galben-negrii au reușit doar să reducă din dimensiunile eșecului. S-a încheiat 80-70 pentru gazde, care-și asigură în bună măsură prezența în primele opt clasate. Timba rămâne pe 9, acum la șapte puncte distanță de gălățeni.

Principalul marcator al jocului și al ”urșilor” a fost Pavle Reljic, autor a 20 de puncte. Ceilalți marcatori ai Timbei au fost: Rotariu (3 puncte), Medgyesi (6), Lazăr (8), Dumic (16), Ostojic (9), Balmuș (3) și Pierce (5). Phillip Miller, de la Galați, a fost cel mai bun marcator al gazdelor, cu 17 puncte. Următorul joc al echipei lui Dan Ionescu va fi pe teren propriu cu Poli Iași, meci programat marți, de la ora 16 în Banat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.