Intervenţie spectaculoasă a pompierilor, într-un oraş din Timiş FOTO

Intervenţie spectaculoasă a pompierilor, într-un oraş din Timiş FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1663100038">

Pompierii de la Detaşamentul de la Sânnicolau Mare au făcut astăzi un exercițiu spectaculos. Zeci de trecători s-au oprit pentru câteva zeci de minute pentru a urmări intervenţia la înălţime făcută cu ajutorul macaralei de peste 70 de metri din dotarea ISU Timiş.

Autospeciala de intervenţie şi salvare la înălţimi a fost primită din partea Consiliului Judeţean Timiş şi a costat 6,3 milioane de lei. Simularea intervenţiei a avut loc la Biserica Catolică din Sânnicolau Mare.

Scopul exerciţiului care nu a avut un anumit scenariu planificat îl reprezintă instruirea personalului de la fiecare subunitate de pompieri din Timiş. Pompierii au lucrat pe cele două autospeciale de intervenţie şi salvare la înălţimi din dotarea ISU Timiş, autoplatforma de 70 de metri care poate ajunge chiar şi până la 72 de metri, respectiv autoscara mecanică de 42 de metri achiziţionată prin intermediul Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU).

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.