Ionuț Popa, angajament cu UTA la nici o lună de la părăsirea...

Ionuț Popa, angajament cu UTA la nici o lună de la părăsirea Timișoarei. Ce vor să realizeze arădenii până la derby-ul cu ASU Poli

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Gabriel Brezeanu

Tehnicianul care a salvat-o pe ACS Poli de la retrogradare chiar în urma unui duel cu UTA a revenit în tabăra alb-roșie după aproape opt ani. Ionuț Popa, plecat supărat din Timișoara, a semnat o înțelegere pe trei luni cu divizionara secundă de pe Mureș unde va ocupa postul de director tehnic.

Popa are ca obiectiv evitarea retrogradării după sezonul dezatruos făcut de arădeni. În primul meci oficial din 2018 aceștia au pierdut cu 3-1 pe teren propriu în fața Clinceniului. Actualul ”principal”, Cristian Todea, i-a fost elev la UTA și e de așteptat să-i urmeze sfaturile.

”Ținând cont de ultimele rezultate și de situația din clasament, clubul UTA a luat decizia ca echipa tehnică să fie întărită cu un director tehnic, în persoana lui Ionuț Popa.


”Mister” a încheiat un angajament valabil pentru trei luni cu clubul nostru, având ca obiectiv menținerea în Liga a II-a națională”, se arată în comnunicatul clubului UTA. Anunțul făcut de conducerea arădenilor nu a fost primită cu entuziasm de o parte a fanilor utiști. Aceștia nu au uitat scandalul inițiat de ”Popică”, care s-a contrat cu Laurențiu Roșu, tehnicianul de atunci al lui UTA. Popa a avut apoi parte de un tratament ostil la Șiria, în retur, unde s-a ținut de cuvânt și ”a dat trei”. După finalul întâlnirii ”principalul” a admis că are sentimente pentru formația arădeană pe care a mai pregătit-o în patru rânduri. Popa a părăsit-o pe ACS Poli la începutul lunii februarie după eșecul cu Sepsi, scor 0-1. Tehnicianul a cerut întăriri, dar a avut un diferend pe această temă cu președintele Radu Birlică.

UTA ocupă locul 12 în B, cu 25 puncte, fiind la trei puncte distanță de ”zona roșie” a clasamentului.

Vor pe ”Motorul” cu ASU Poli

Utiștii, care joacă în prezent la Șiria partidele de pe teren propriu, au început demersurile pentru revenirea pe arena ”Motorul” din Arad. Mai exact a fost semnat contractul dintre Primăria Arad și firma ce a câștigat licitația pentru montarea gazonului, informează sportarad.ro. Miza cea mare în condițiile unui sezon fără farmec pentru ”Bătrâna Doamnă” e disputarea în propriul oraș a derby-ului cu ASU Politehnica, programat în jurul datei de 25 aprilie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.