Judecător de la Tribunalul Timiș, rănit în timpul unei bătăi în stradă...

Judecător de la Tribunalul Timiș, rănit în timpul unei bătăi în stradă în centrul Timișoarei

0
DISTRIBUIȚI

Un judecător de la Tribunalul Timiș a fost bătut în, această dimineață, în jurul orei 5.00, în apropierea unui fast-food de lângă Grădina de Vară a cinematografului Capitol din Timișoara.


Din primele informații, acesta a fost implact într-o altercație care a avut loc între două grupuri, ce s-au luat la bătaie în stradă. Au fost mai multe persoane rănite, judecătorul are leziuni la gât, iar din celălalt grup o persoană a fost rănită la ochi. Din ambele tabere au fost transportați răniți la Spitalul Județean din Timișoara.

Potrivit unor surse, este vorba de Lucian Verdeș, judecător de la secția civilă a Tribunalului Timiș. ”Am fost sesizați în cursul dimineții. Poliția a fost sesizată de un civil, la 112. În altercație au fost implicate opt persoane. S-a întocmit dosar penal pentru tulburarea ordinii și liniștii publice. Majoritatea persoanelor implicate în scandal au fost identificate”, a precizat Ionuț Sîrbu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Timiș, pentru Antena 3. Cel puțin o persoană a fost dusă la audieri. Dosarul a fost preluat de procurorii Parchetului Curții de Apel Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.