Jumătate din semafoarele din Timișoara au cedat. Trafic infernal în cele mai...

Jumătate din semafoarele din Timișoara au cedat. Trafic infernal în cele mai circulate zone din oraș UPDATE Cozi kilometrice pe Rebreanu, Șagului

0
DISTRIBUIȚI

Ziua și haosul în traficul din Timișoara. O bună parte din semafoarele din oraș nu funcționează, iar la această oră traficul se desfășoară în condiții grele în cele mai circulate zone din Timișoara, în Calea Lipovei, Calea Girocului, bulevardul Cetatii, în Calea Șagului, în centru și în zona Iulius Mall.

Potrivit unor surse din Inspectoratul Județean al Poliției Timiș, semafoarele au cedat din cauza unei pene de curent, însă acest lucru nu a fost confirmat încă oficial.

Este pentru a doua oară în cursul acestei săptămâni când semafoarele din cadrul sistemului de trafic management nu funcționează.


Amintim că de gestionarea semafoarelor din oraș se ocupă Societatea Drumuri Municipale, care a primit această sarcină printr-o hotărâre de consiliul local.

Reprezentanții Primăriei Timișoara nu au putut fi contactați pentru a ne oferi informații cu privire la situația din oraș.

UPDATE Seara, la ora 18.30, pe prinicpalele artere din oraș se circula mai greu decât de obicei, bară la bară, cu mașini în coloane de kilometri buni.

Dacă vă aflați în trafic și vă confruntați cu probleme, ne puteți trimite detalii și imagini pe pagina de Facebook a PRESSALERT.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.