ACS Poli își continuă evoluțiile dezamăgitoare. Leo Grozavu a rămas fără victorie...

ACS Poli își continuă evoluțiile dezamăgitoare. Leo Grozavu a rămas fără victorie la Timișoara după ce a pierdut și pe terenul modestei Juventus București UPDATE ”Nu s-a terminat totul”

1
DISTRIBUIȚI
arhivă. Foto: Virgil Simonescu

ACS Poli își continuă seria neagră din acest an. Formația lui Leo Grozavu a fost învinsă și de Juventus București, în runda a doua a play out-ului, scor 0-1. Ex-timișoreanul Robert Elek a marcat golul prin care și-a scăpat cel puțin temporar echipa de ultima poziție. Acest rezultat înseamnă totodată și emoții mari pentru bănățeni, care pot intra în ”hora” din subsolul clasamentului.

Meciul 2 în mai puțin de o săptămână pe ”Anghel Iordănescu” a început nefast pentru ACS Poli. În minutul 14 gazdele ”de ocazie” au deschis scorul în urma unei faze create de doi foști jucători ai timișorenilor. Dan Popescu a centrat înalt, Melinte e depășit, iar Elek preia și înscrie cu toată opoziția lui Straton. Formația lui Leo Grozavu, care a revenit la sistemul cu patru fundași după recuperarea lui Cânu, părea să se trezească. În minutul 35 Artean ratează de puțin ținta din lovitură liberă. Repriza se încheie cu o altă fază fixă din poziție bună, dar execuția lui Mihai Roman e dezamăgitoare.

La reluare e trimis în teren Croitoru iar la două minute distanță acesta așează balonul pentru Enescu, dar mijlocașul sosit în iarnă trage multe peste poartă, ratând practic execuția. Juventus s-a bucurat în continuare de trecerea timpului. O fază care putea să desfacă defensiva lui Marius Baciu a avut loc în minutul 72.


Haruț e deschis bine în banda dreaptă și centrează ideal pentru Mihai Roman, dar atacantul îl ia la țintă pe Drăghia. În minutul 89 Oliva a fost aproape de a se revanșa pentru penalty-ul făcut cu FC Voluntari, dar arbitrul Sebastian Colțescu a indicat că faultul lui Acolatse asupra fundașului a fost comis în afara careului. Croitoru a executat din unghi, dar Artean nu a ajuns balonul pentru a-l deturna în poartă.

Pentru ACS Poli, rămasă deocamdată pe locul 11 cu 14 puncte, urmează primul joc acasă în play out, luni, 2 aprilie, cu Sepsi, grupare care va fi la ora jocului la cel mult trei puncte distanță.

Juventus București: Drăghia – Kardes (55 V. Dima), Wallace, Leca, D. Popescu (62 Fl. Popescu) – V. Gheorghe, Acolatse – S. Drăghici, Băjenaru, Babei – Elek (74 M. Constantinescu). Pe bancă: Gavrilaș – C. Ciobanu, Nicoară, Ciolacu. Antrenor: Marius Baciu.

ACS Poli: Straton – B. Străuț (69 Ciucur), Cânu (46 Croitoru), Melinte, Șeroni (58 Oliva) – Artean, Enescu – Haruț, Vașvari, Al. Munteanu – M. Roman. Pe bancă: Curileac – Bîrnoi, O. Drăghici, Zaluschi. Antrenor: Leo Grozavu.

UPDATE Leo Grozavu: ”Nu înseamnă că s-a terminat totul”

Antrenorul lui ACS Poli era vădit dezamăgit de deznodământul celui de-al doilea joc la rând încheiat cu eșec în Ilfov. ”La primul șut am luat gol, la fel cu Voluntari, Iași, când nu, luăm în 94. Simt că unii jucători au un blocaj. Dacă nu ne revenim, asta e, vor trece de noi și Juventus și vom fi prima retrogradată… E clar că situația nu e fericită. Nu pot să fiu mulțumit când se pierde jocul, dar nu pot să fac aprecieri individuale, avem multe etape. Nu înseamnă că s-a terminat totul. Și dăm în stânga și dreapta. Am atacat în repriza a doua, am avut ocazii, nici nu nu știu cum s-a scos mingea uneori, fundașul, Drăghia… Nu contează că am jucat afară, vom juca și acasă, va trebuie să câștigăm”, a declarat Leo Grozavu, pentru Digisport.

”Principalul” gazdelor a recunoscut că echipa sa a avut și noroc. ”Aveam nevoie de un gol… Acum nu mai contează asta. Am început munca prin organizarea jocului, ne-a interesat acest lucru… dar mai puteam primi gol. La fiecare meci am avut probleme, dar și la fiecare joc puteam primi gol. S-a compensat oarecum, au avut ocazii. Mă bucură rezultatul”, a spus și Marius Baciu pentru aceeași sursă.

1 COMENTARIU

  1. Popa trebuie adus inapoi pina nu e prea tirziu. Grozav nu-i va insoti in Liga 2, acolo se vor duce singuri si sigur cu actualul antrenor. acum ca dupa grozav au conditie fizica, joaca mai prost decit inainte. ma intreb daca decizia cu Doman a fost corecta?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.