ACS Poli speră să-și încheie seria negativă în meciul cu ultima clasată....

ACS Poli speră să-și încheie seria negativă în meciul cu ultima clasată. Leo Grozavu, realist: ”100% va fi o partidă dificilă”

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Virgil Simonescu

ACS Poli are nu mai puțin de unsprezece jocuri la rând fără victorie în elită. ”Principalul” timișorenilor, Leo Grozavu, speră să câștige primul meci în mandatul său pe Bega cu Juventus București, ultima clasată a play out-ului Ligii I. Tehnicianul nu desconsideră formația pregătită de Marius Baciu, care a remizat la Botoșani săptămâna trecută.

”Nu vreau să devină un șablon că orice meci greu, dar așa este. Întâlnim o echipă care nu joacă cu presiune, se gândesc doar la următorul meci, nu și-au propus obiective mărețe, asta ia din presiunea asupra jucătorilor, poate fi un atu pentru ei. Chiar dacă toată lumea crede că va fi o partidă facilă, orice echipă care va juca cu ei va avea dificultăți. Au cedat cu CFR și Viitorul doar pe final. 100% va fi o partidă dificilă. Pe noi ne interesează mai puțin problemele de la Juventus, ne interesează să acumulăm puncte, la ultimul meci nu am reușit. Sper ca băieții să conștientizeze că orice victorie ne depărtează de o zonă care e mai mult decât neliniștitoare”, a declarat Leo Grozavu.

Bănățenii nu au scăpat de problemele medicale, deși Leo Grozavu a evidențiat că în mandatul său nu mai există accidentări la antrenamente. ”Doar Ciaccheri, de patru zile nu se antrenează, are probleme cu sciatica, destul de mult durează evaluarea asta medicală…Cred că se vede, rezultatele și starea fizică a echipei vorbesc.


A trecut o lună de zile, și jucătorii în pofida pregătirii, normale spun eu, nu are accidentați de la un antrenament la altul, înseamnă că se lucrează bine. Nu au mai fost leziuni musculare, înseamnă că suntem pe drumul cel bun”, a mai spus ”principalul” lui ACS Poli.

La formația timișoreană ar putea reveni Gabriel Cânu, jucător care nu are însă ritmul normal al colegilor. ”Țigănașu nu se antrenează cu echipa. Medical e recuperat, trebuie să capete formă sportivă… Am suferit pe partea stângă, chiar de la venirea lui Oliva. E posibil (n.r. să intre Carabela), în mod normal, mai sunt două zile până la joc. Jucătorii trebuie să mă convingă că șansa pe care le-o dau o merită. Tot am făcut greșeli… Dacă nu unul, altul. Mulțumit voi fi când nu voi mai primi gol și echipa va câștiga. Defensivă nu înseamnă doar să te aperi… Cu Gabriel Cânu e posibil să revină sistemul de patru”, a precizat Grozavu.

”Încerc să obțin mai mult. Nu sunt mulțumit cu un punct în patru meciuri, …e mult prea puțin”, a admis tehnicianul.

Jucătorii lui ACS Poli au fost afectați de eșecul pe final suferit în Ilfov în weekendul trecut. ”E un meci capital pentru că intâlnim echipa de pe ultimul loc. Orice rezultat negativ le-ar da lor șanse să se salveze. Suntem iritați că am pierdut a treia dispută directă cu Voluntari după minutul 90, încercăm să fim pozitivi, să ne revenim fizic și psihic după infrângere și să luăm toate cele trei puncte. Eu sunt bine fizic, dar mă gândesc la binele echipei. Vedem schimbarea asta ca una pozitivă, e o altă așezare, ne lipsește doar o victorie ca să ne dea moral pentru următoarele jocuri. E o echipă nouă la ei, s-au schimbat mult în perioada de iarnă. Dar acest lucru nu poate decât să ne încurajeze pe noi să câștigăm. Dacă învingem facem ca șansele lor la salvare să fie foarte mici”, a concluzionat mijlocașul Alexandru Munteanu.

Partida Juventus București – ACS Poli Timișoara se dispută vineri, de la ora 18.00, în runda a doua a play out-ului Ligii I. Meciul are loc pe arena ”Anghel Iordănescu”, din Voluntari. Bănățenii au 14 puncte, dublul celor înregistrate de formația din Capitală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.