La cererea publicului, italianca Deborah De Luca susține două party-uri la Timișoara...

La cererea publicului, italianca Deborah De Luca susține două party-uri la Timișoara VIDEO

0
DISTRIBUIȚI
La cererea publicului, Deborah De Luca susține două party-uri la Timișoara

Amatorii de party din oraşul nostru au parte de o nouă premieră, alături de una din cele mai carismatice DJ-iţe italiene la ora actuală, Deborah De Luca, binecunoscută publicului local pentru prezențele ei pline de șarm în Timișoara.

Deborah este o italiancă vegetariană ce s-a născut la periferia orașului Napoli în 1980. Primul job a fost de chelneriță la diverse cluburi, apoi pentru câțiva ani a fost dansatoare. Deși în liceu a urmat căile design-ului vestimentar, aceasta s-a întors în orașul natal, unde l-a întâlnit pe producătorul și DJ-ul Giuseppe Cennamo, alături de care a învățat sound-ul muzicii electronice.


Talentul a fost mână în mână cu ambiția, astfel Deborah de Luca își deschide propriul label în anul 2013 numit Sola_mente Records.

Fiind apreciată de diverși artiști precum Magda, DJ Ralf, Someone Else și Layo & Buswaka, napoletana frumoasă a ajuns peste granițele Italiei și a cucerit întreaga lume. Îndrăgostită până peste cap de publicul român, Deborah de Luca a lansat în decembrie 2014 un mix numit Hello Bucharest.

Ultimii ani de carieră au propulsat-o fără îndoială în top cinci cele mai de succes femei DJ ale momentului, reuşind să aibă parte de gig-uri aproape peste tot în lume. Stilul său extrem de puternic, dorința de evoluție şi versatilitatea muzicală sunt atuurile ce o recomandă ca fiind un artist de succes.

Având în vedere că biletele pentru show-ul ei din Timișoara din data de 13 aprilie s-au epuizat, organizatorii au anunțat faptul că artista italiancă va fi prezentă și în 14 aprilie la clubul Database. Biletele pentru party-ul la care vor mai mixa și JUST2 și Punu costă 40 lei (până pe 1 aprilie), 60 lei (în perioada 1 – 7 aprilie) și 85 lei după această perioadă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.