Legendele muzicii heavy metal din Ungaria, Kalapács, concertează la Timişoara VIDEO

Legendele muzicii heavy metal din Ungaria, Kalapács, concertează la Timişoara VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

Formaţia maghiară Kalapács, va susţine un concert în Timişoara, duminică 11 martie, de la ora 19, la Manufactura.

Kalapács József a intrat în 1982 în celebra trupă maghiară Pokolgép, cea mai cunoscută formaţie de heavy metal a anilor 80 din Ungaria. În această perioadă artistul a susţinut o serie de concerte alături de celebra formaţie din vecini şi a editat mai multe albume printre care s-au numărat Totális metál, Pokoli színjáték, Éjszakai bevetés sau Metál az ész.

În 1990 formaţia Pokolgép s-a rupt în două, pentru că cei doi chitarişti (Kukovecz Gábor şi Nagyfi László) nu au căzut de acord asupra stilului muzical urmat.


Din acest an Kalapács a evoluat în formaţia Omen. Primul album propriu semnat Kalapács a apărut în 1996 şi printre materialele discografice care s-au bucurat de mare succes în ţara vecină mai amintim Ösztön (Instinct), Poklok és mennyek között (Între iaduri şi ceruri).sau Enigma. Cel de-al zecelea album de studio al trupei, Orok Fekete va apărea pe data de 13 aprilie 2018.

Formaţia se bucură de un succes deosebit în rândul amatorilor de rock şi la începutul acestei luni trupa a efectuat un turneu în Marea Britanie, unul din spectacolele lor având loc în clubul The Underworld Camden din Londra.

Biletele pentru concertul din Timişoara costă 35 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.