Leo de la Strehaia, reținut de polițiști în centrul Aradului. Care este...

Leo de la Strehaia, reținut de polițiști în centrul Aradului. Care este motivul

0
DISTRIBUIȚI
Foto: wowbiz.ro

Mihai Ion Stelică, cel care este mult mai cunoscut sub numele de Leo de la Strehaia, a fost reținut astăzi de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din Arad. Oamenii legii din vestul țării au pus în aplicare mandatul de aducere emis de Poliția Strehaia pentru infracțiunea de înșelăciune, potrivit aradon.ro.

Leo de la Strehaia se afla în trafic atunci când a fost depistat de polițiștii arădeni.


Tot în această dimineață fiul său a fost audiat la sediul Poliției într-un dosar de evaziune fiscală cu fier vechi. Prejudiciul estimat se ridică la suma de două milioane de euro. După ce a fost reținut, Mihai Ion Stelică a fost transportat sub escortă în județul Mehedinți.

„Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au pus în executare un mandat de aducere emis de Poliția orașului Strehaia pe numele unui bărbat de 41 de ani, cercetat într-un dosar de cercetare penală întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de înșelăciune”, a declarat inspectorul principal de poliție Lorena Radu, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Arad, potrivit sursei citate anterior.

Leo de la Strehaia este bănuit că ar fi vândut cu 7.500 de euro o statuetă presupusă din aur unui român stabilit în SUA.

 

Polițiștii din Mehedinți au efectuat, astăzi, opt percheziții în județele Mehedinți și Dolj și în București, la persoane bănuite de furturi din locuințe și înșelăciune, zece persoane fiind conduse la sediul poliției, pentru audieri.

“Din cercetări a rezultat că, începând cu anul 2016, cei în cauză ar fi sustras bani și bijuterii din locuințele mai multor persoane prin metoda ”împrietenirii”. De asemenea, ar fi indus și menținut în eroare o persoană căreia i-au oferit spre vânzare o statuie presupusă a fi din aur”, se arată într-un comunicat la Poliției Române. Prejudiciul cauzat a fost estimat la aproximativ 50.000 de lei. (Adriana Mîț)

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.