Liber la funcţii călduţe. Se caută noi membri în Consiliul de Administraţie...

Liber la funcţii călduţe. Se caută noi membri în Consiliul de Administraţie al Societății Drumuri Municipale

0
DISTRIBUIȚI

Societatea Drumuri Municipale caută noi membri pentru completarea Consiliului de Administraţie. La finele anului 2017, selecţia membrilor se lăsa cu scandal, după ce PSD acuza că Adam Crăciunescu ar fi fost blocat să ocupe postul câştigat în consiliul, din cauză că este cercetat într-un dosar privind retrocedarea ilegală a 43.000 de hectare de pădure, pe vremea când conducea Romsilva, deşi încă nu există o sentinţă definitivă.

Printr-un anunţ postat pe site-ul societăţii, timişorenii care îndeplinesc cerinţele sunt chemaţi să îşi depună dosarele la Primăria Timişoara.


Indemnizaţiile membrilor din fostul consiliu de administraţie se ridicau la câteva mii de lei pe lună. La finele anului 2017, Candidații pentru CA SDM au fost Adam Crăciunescu, membru PSD fost șef la Romsilva, Cătălin Iapă – consilier al primarului Timişoarei, Ilie Stoinel – fost șef al Consiliului de Administrație al SDM, Ciprian Orhei – PNL, Andrei Molnar – UDMR, Cătălin Tiuch – fost deputat PSD, Liviu Filimon, Sorin Radu Anghel, Alexandru Mustățea. Cătălin Tiuch, Liviu Filimon, Radu Anghel au obținut punctaje sub 40, astfel că nu s-au calificat pe listă.

Într-un final, Adam Crăciunescu a fost validat în funcţie, astfel că în prezent, CA SDM este format din Adam Crăciunescu – PSD, Cătălin Iapă – PNL, Ilie Lucian Stoinel – PNL, Ciprian Orhei – PNL și Molnar Andrei – UDMR, patru locuri fiind încă vacante.

Fostul deputat Cătălin Tiuch a declarat că nu va mai candida pentru CA SDM. Acesta a explicat pentru PRESSALERT.ro că „eu sunt preşedintele unei asociaţii care va finanţa Primăria Timişoara să facă drumuri şi poduri şi alte proiecte de câteva milioane de euro. Am adus în Timişoara proiecte cu o valoare totală de 14 milioane de euro atât pentru modernizarea cartierelor mărginaşe, cât şi pentru investiţii în cartierele bine întreţinute. Fiind implicat în aceste proiecte, nu mi s-a părut normal să fac parte din CA SDM. Aş fi fost în incompatibilitate”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.