Like-uri suspecte pentru primarul Robu: ”cel mai tare organism de presă din...

Like-uri suspecte pentru primarul Robu: ”cel mai tare organism de presă din Timișoara”, apreciat, brusc, de zeci de tineri din Brazilia, cu conturi de Facebook nou-nouțe FOTO

1
DISTRIBUIȚI

„Sunt cel mai tare organism de presă din Timişoara”, asta le spunea primarul Nicolae Robu jurnaliştilor care acum câteva săptămâni îi puneau întrebări incomode legate de deszăpezire şi problemele financiare de la Colterm. Pe ce se baza primarul în afirmaţia sa? Pe numărul de fani ai paginii sale de Facebook. De altfel, de o bună perioadă de timp, conferințele de presă ale primarului au devenit în proporție de 80% monologuri cu un telefon mobil în față. La începutul fiecărei conferințe, Robu se laudă cu numărul mare de privitori, estimând că peste 13.000 de oameni îl urmăresc în fiecare marți și vineri atunci când susține conferințe de presă la primărie și la sediul PNL Timiș.

Însă, realitatea este cu totul alta. Oricine se uită în timp real la conferințele primarului poate vedea că cifra celor care sunt online în acele momente e de sub 1.000 de privitori, iar cei care sunt curioși să dea un click pot constata că mulți dintre aceștia sunt membri PNL Timiș sau angajați din primărie. Mai mult, aproape zi de zi primarul distribuie videoclipurile conferințelor pentru a strânge un număr cât mai mare de privitori.

Mai nou, subiectele abordate de primarul Nicolae Robu par să fie de mare interes pentru oameni din Brazilia, care în mod normal nu ar avea de unde să cunoască Limba română sau să fie interesați de proiectele din Timișoara.


Zeci de profiluri ale unor tineri brazilieni au dat like conferinței de vineri a primarului Nicolae Robu.

Majoritatea profilurilor sunt noi, create chiar în această lună, unele fără fotografii de profil, și altele cu avataruri de proastă calitate și de dimensiuni mici, luate de pe internet.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.