Mai multe zboruri de pe Aeroportul Timișoara, afectate de ninsoare. Spre ce...

Mai multe zboruri de pe Aeroportul Timișoara, afectate de ninsoare. Spre ce destinații au întârzieri cursele aeriene

0
DISTRIBUIȚI

Căderile masive de zăpadă, de noaptea trecută și din această dimineață, au afectat mai multe zboruri de pe Aeroportul Internațional Timișoara, care au întârzieri. Potrivit reprezentanților instituției, este vorba de cursele aeriene care ar fi trebuit să decoleze de la Timișoara spre Bergamo, Tel Aviv, Munchen sau Otopeni.

“Întârzierile s-au datorat atât condițiilor meteo din Timișoara, cât și de la aeroporturile de destinație și au fost între 60 și 150 de minute.


Au fost afectate cursele Timișoara-Otopeni, Timișoara-Munchen, Timișoara-Bergamo și Timișoara-Tel Aviv, care ar fi trebuit să decoleze la primele ore ale dimineții. De asemenea, au fost afectate și cursele retur de la aceste destinații”, transmite Aeroportul Internațional Timișoara.

Reprezentanții instituției comunică faptul că întârzierile din această dimineață pot afecta în lanț și zborurile din orele următoare, spre Barcelona, Memmingen, Frankfurt, Dortmund, Madrid.

“În plus, încă la această oră sunt căderi de zăpadă, astfel încât este nevoie de operațiuni de degivrare și antigivrare la toate aeronavele înainte de decolare. În această perioadă, Aeroportul Internațional Timișoara funcționează în parametrii normali, specifici sezonului rece, fiind efectuate eforturi deosebite pentru a păstra pista și căile de rulare operaționale”, informează aeroportul timișorean.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.