Mărţişor muzical pentru nostalgici şi nu numai la concertul celor de la...

Mărţişor muzical pentru nostalgici şi nu numai la concertul celor de la Compact B din Timişoara

0
DISTRIBUIȚI

Melomanii timişoreni au avut parte, aseară, de un mărţişor muzical alături de membrii formaţiei Compact B, legendarii muzicieni reuşind să creeze o atmosferă extraordinară cu prilejul recitalului de debut al turneului lor naţional, desfăşurat la Vineri 15.

Cântarea a scos din casă o mulţime de oameni care în mod normal nu frecventează concertele „de club“, iar aplauzele de la faţa locului au consfinţit un recital care a provocat multe amintiri plăcute. Printre piesele care s-au bucurat de un succes deosebit la faţa locului s-au numărat „Trenul pierdut“, „Singur în noapte“ sau „Să te gândeşti la mine“, iar pe parcursul concertului invitatul concertului, Leo Iorga, a depănat amintiri din perioada Costineşti şi nu numai, spre amuzamentul publicului numeros care a participat la acest eveniment. Suprinzător, printre melodiile incluse în recital s-a numărat şi „Pseudofabula“, melodia compusă de Adrian Ordean care a apărut pe albumul cu acelaşi nume al formaţiei Roşu şi Negru.

Pe lângă spectatorii care au trăit acest concert din prisma nostalgiei, s-au aflat şi mulţi tineri care n-au prins perioada de glorie a celor de la Compact.


Din „meniul“ serii n-au lipsit brichetele care au colorat cât se poate de savuros piesele lente ale trupei. În deschiderea concertului au cântat membrii formaţiei Coco.

După „ani şi ani“, grupul Compact B s-a reunit anul trecut, într-o formulă cu membrii importanţi ai acestei trupe care au contribuit de-a lungul timpului la istoria grupului. Costi Cămărăşan – fondatorul formaţiei Compact, Leluţ Vasilescu – 36 de ani la Compact, Coco Adrian Tinca – 10 ani de Compact, Adrian Ordean – 8 ani la Compact, Adrian Kisellef – 8 ani la Compact şi Leo Iorga (deocamdată invitat) – 8 ani la Compact au lansat la sfârşitul lui 2017 piesa „Mă voi întoarce“. Timişoara a fost prima oprire a turneului naţional „După ani şi ani“, iar revenirea pe scenă a celor de la Compact B a reuşit să încălzească sufletele celor prezenţi într-o seară de 1 martie complet atipică din punct de vedere meteorologic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.