Maşină a poliţiei în misiune, lovită într-o intersecţie din Timişoara. De ce...

Maşină a poliţiei în misiune, lovită într-o intersecţie din Timişoara. De ce au rămas ambii şoferi fără permis

0
DISTRIBUIȚI

O maşină a poliţiei aflată în misiune a intrat în coliziune cu un alt autoturism ieri seară, în Timişoara. Accidentul a avut loc la intersecţia dintre Calea Sever Bocu şi strada Divizia 9 Cavalerie.

Şoferul care se afla la volanul maşinii sale conducea regulamentar pe strada Divizia 9 Cavalerie, dinspre strada Aristide Demetriade, însă la intersecţia cu Calea Sever Bocu nu a văzut autospeciala poliţiei aflată în misiune, care a pătruns pe roşu, moment în care s-a produs coliziunea.


„Un bărbat a condus un autoturism pe strada Dizivia 9 Cavalerie dinspre strada Aristide Demetriade, iar la intersecţia cu Calea Sever Bocu a pătruns în intersecţie pe culoarea verde a semaforului electric, însă nu a acordat prioritate de trecere unei autospeciale a poliţiei conduse de un alt bărbat care se afla în misiune, intrând în coliziune cu acesta. În urma accidentului au rezultat doar pagube materiale, ambii conducători auto fiind sancţionaţi contravenţional şi fiindu-le suspendat permisul”, a transmis Ionuţ Sârbu, purtător de cuvânt al IPJ Timiş.

Ambii şoferi au rămas fără permis. Poliţistul, pentru că a trecut pe culoarea roşie, în timp ce celălalt bărbat, din pricina faptului că nu a acordat prioritate maşinii poliţiei aflată în misiune. Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul alcooltest, valoarea rezultată fiind zero.

Foto: arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.