FC Ripensia a fost învinsă la capătul prelungirilor de Metaloglobus. Roș-galbenii reușiseră...

FC Ripensia a fost învinsă la capătul prelungirilor de Metaloglobus. Roș-galbenii reușiseră să egaleze în zece oameni pe final

0
DISTRIBUIȚI

Meci dramatic pentru Ripensia după plecarea lui Paul Codrea. Roș-galbenii au reușit să o egaleze pe Metaloglobus București prin Andrei Dumiter în minutul 88, după ce Mediop a văzut cartonașul roșu la puțin timp după scurgerea unei ore din meci. Gazdele au forțat însă în prelungiri și au marcat golul victoriei cu 2-1 practic la ultima fază.

Revenit ”interimar” Radu Suciu nu a făcut multe modificări în prima echipă a Ripensiei. Doar Marius Toma i-a luat locul lui Burdeț în centrul defensivei. Schimbarea nu i-a ajutat pe roș-galbeni să evite golul în minutul 14 la București, atunci când Ghenovici l-a învins pe Contra cu un șut în vinclu după ce balonul i-a revenit cu noroc în urma primei tentative.


Replica lui ”Ripi” a fost destul de firavă în prima repriză.

A doua parte a început cu roș-galbenii mai activi, dar Mediop nu a prins o zi bună. Mai mult, atacantul senegalez avea să-și lase echipa în zece oameni în minutul 62 după un nou fault fără minge al golgheterului, de această dată asupra lui Răileanu. De altfel, nervii oaspeților au dus și la alte cartonașe galbene. În minutul 88 presiunea a dat roade. Dumiter a preluat pe linia de 16 metri și a șutat prin surprindere în urma unei acțiuni personale. În final însă gazdele au revenit în ofensivă și au marcat practic la capătul prelungirilor. Ghenovici reușind acest lucru cu ajutorul barei în minutul 90+4.

Poziția lui ”Ripi” în B e nesigură după acest rezultat. Mai multe echipe pun presiune din urmă, printre ele și Metaloglobus (locul 14), echipa umilită de ASU Poli la mijlocul săptămânii e acum la doar două puncte de roș-galbeni.

Metaloglobus: Burci – Asanache, Mitroi, Caramalău, Andr. Sava (cpt.) – Răileanu, Ant. Popa, Ghenovici, Iul. Roşu – Şt. Niculae (80 Potecea), Voican (80 Vlad). Antrenor: Alin Chiţa.

FC Ripensia: M. Contra – Ad. Popa (cpt.), Bocşan, M. Toma, Apro, C. Toma – Zurbagiu, L. Tudor (57 Mînecan), Ad. Ungureanu (80 Bobină) – Bădăuţă (57 Dumiter), Mediop. Antrenor: Radu Suciu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.