Motivul pentru care Nicolae Robu i-a iertat pe primarii rebeli din PNL:...

Motivul pentru care Nicolae Robu i-a iertat pe primarii rebeli din PNL: „Au crescut în ochii mei”. Cum îl laudă pe Dănuț Groza

0
DISTRIBUIȚI

Șeful PNL Timiș, Nicolae Robu, a făcut pace cu primarii din filiala județeană. Alin Nica, primarul din Dudeștii Noi, Petre Roman de la Deta și Dănuț Groza din Sânnicolau Mare au fost numiți de primarul Nicolae Robu șefi de organizații PNL din localitățile pe care le conduc, prin anularea alegerilor organizate în 2017, prin care fuseseră aleși alți președinți. Liberalii amintiți mai sus au sarcină ca până la 30 aprilie să organizez alegeri. Prin decizia edilului au fost numiți președinți de organizații și Tiberiu Jivan, la Bucovăț și Mircea Mirean, la Ghizela.

„Eu în permanență am făcut tot ce mi-a stat în putință pentru ca în PNL să se ajungă la armonie, la un climat în care să se poată face performanță.


Am înțeles că la alegerile pentru conducerea filialei și la întocmirea listelor pentru CJ și pentru Parlamentul României au apărut anumite frustrări. Am încercat să explic cum stau lucrurile. (…) Mă bucur foarte mult că m-am putut abține și nu am dat replici în presă și că la repetatele invitații spre triumful rațiunii spre binele tuturor și spre binele partidului nostru până la urmă chiar a triumfat rațiunea. Le mulțumesc tuturor colegilor pentru asta. Nu am niciun resentiment”, a explicat astăzi primarul Nicolae Robu, în cadrul unei conferințe de presă.

Edilul a explicat pe larg cum s-a aplanat conflictul dintre el și primarul Dănuț Groza din Sânnicolau Mare. După ce a declarat în repetate rânduri că nu poate face echipă cu un om precum Groza, Robu spune acum că și-a schimbat părerea despre edilul din Sânnicolau Mare.

„Eu sunt foarte mulțumit că domnul primar Dănuț Groza a acceptat o discuție între noi înainte ca eu să propun asta în BPJ. Discuția care a avut loc marți dimineața, nu ați aflat de ea, și dovada că și domnul primar, și eu am fost cât s-a putut de constructiv și am conștientizat că s-au făcut multiple erori în diverse motive. Nimeni nu a greșit din rea credință sau ostilitate față de PNL sau de vreo persoană când s-a aplicat mecanic ce prevede statutul. Unele lucruri erau în zona aceasta de instabilitate datorită deficiențelor de reglementare pe care le-a constatat. Nu e așa cum scrie pe undeva. (…) A fost o pornire lăuntrică și la colegul Dănuț Groza, care a crescut în ochii mei după deschiderea de care a dat dovadă acuma. De asemenea, au crescut în ochii mei și ceilalți patru primari care au acceptat să fie președinți de organizație”, a completat Nicolae Robu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.