Ne-am unit!

Ne-am unit!

4
DISTRIBUIȚI

Primul text pe care-l puteți citi pe PRESSALERT.ro îl veți regăsi, astăzi, pe toate site-urile de știri din Timișoara. Este forma noastră de protest față de modul în care primarul Nicolae Robu se comportă față de ziariști. S-au întrecut toate limitele bunului simț și ale toleranței.

Jurnaliștii PRESSALERT.ro au fost primii atacați de edilul Timișoarei, nemulțumit de faptul că ne-am permis să dezvăluim lucruri pe care le-ar fi dorit ascunse pentru totdeauna.


Ilegalitățile comise în timpul mandatelor sale, toate manevrele pentru mulțumirea camarilei slugarnice, care prin aplauze sau tăcere complice l-a încurajat în aceste acțiuni, le-am prezentat cititorilor cu probe. Pentru că datoria noastră este de a informa publicul. Am făcut-o și vom continua să o facem. Chiar dacă au curs valuri de zoaie din gura lui Nicolae Robu la adresa noastră. Au urmat atacurile împotriva colegilor de la celelalte publicații care și-au permis ”luxul” de a pune întrebări de interes public sau de a prezenta lucruri incomode pentru gusturile vremelnicului ocupant al fotoliului de primar.

Protestul început astăzi este unul fără precedent în istoria presei timișorene din 1990 încoace. Dincolo de disputele care există în interiorul oricărei bresle, ne-am unit pentru că toți credem că libertatea de a pune întrebări politicienilor, de a ne spune opiniile nu ne poate fi îngrădită. De nimeni. Libertatea de a gândi și de a vorbi nu este negociabilă.

4 COMENTARII

  1. Felicitări Dragoș și tuturor jurnaliștilor care v-ați unit în acest protest! Daca urmărești puțin comentariile de pe celelalte publicații vei vedea cum micRobu și-a scos aplaudacii ( cei 14,5% care au votat estompatul) la susținere!
    Succes!

  2. Felicitări! Aşa trebuie să fie presa, virulentă, acidă, atentă! Pe bd. Revoluţiei este sediul CJ Timiş şi al Prefecturii. Să aveţi o atitudine la fel de fermă, dacă puteţi!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.