Nicolae Robu acuză presa locală de prostituție: „Sunt cel mai tare organism...

Nicolae Robu acuză presa locală de prostituție: „Sunt cel mai tare organism de presă din Timișoara”

0
DISTRIBUIȚI

Proaspăt întors de la Viena, primarul Timișoarei Nicolae Robu a continuat, astăzi, atacurile la adresa presei locale, după ce jurnaliștii au fost catalogați de dimineață într-o postare pe Facebook ca fiind”presa mizerabilă, presa nepresă, de fapt, formată din paraziți sociali ce trăiesc din taxă de protecție și taxă de asmuțire. Nu mai puțin de patru jurnaliști au părăsit conferința de presă a edilului de la sediul PNL Timiș, după ce au fost jigniți în repetate rânduri, somați să nu pună întrebări pentru că îl întrerup în timp ce este privit de „mii” de spectatori pe Facebook și avertizați că dacă mai pun întrebări incomode, nu vor mai fi primiți la conferințe.

„Eu sunt, constat, cam singurul din țară care îmi permit să spun lucrurilor pe nume, pentru că eu nu am timorări în fața nimănui.


Să fie foarte limpede. Nu am timorări în fața nimănui, să fie foarte limpede.(…) Unii când își pierd în fața mea orice motiv de respect, e pierdut, să fie clar. Poate să vină oricine la conferințele de presă, dar în ochii mei cine a decăzut sub un anumit nivel nu o să se mai reabiliteze niciodată și ne vedem fiecare de treaba lui. Fiecare cât poate și cât îl duce capul. E mult mai grav de atât. Există tot felul de variante de prostituție în lumea de astăzi, nu numai prostituția pe centuri sau nu știu pe unde. Există și alt fel de prostituție, care e mai gravă”, le-a spus Robu jurnaliștilor prezenți în sală, după ce a fost rugat să dea numele celor care scriu materiale la comandă și santajează politicieni.

Ulterior, primarul a abordat subiectul construirii unui nou stadion la Timișoara și și-a ieșit din nou din fire, în timp ce o jurnalistă încerca să pună o întrebare.

„Nu mă întrerupeți, vă rog frumos. Nu se poate că tocmai prezint ceva și ne urmăresc foarte mulți oameni care trebuie să înțeleagă ce prezint. Nu vă merge diversiunea cu a mă întrerupe să nu poată urmări cei care sunt în fața calculatoarelor. Domnișoară, vă convine, stați aici, nu vă convine, la revedere, orașul are foarte multe puncte atracție. Și așa numai mizerii scrieți, nu lucruri reale, că probabil atâta pricepeți, atâta pricepeți, că altfel nu știu cum să îmi explic, că într-o vreme scriați în acord cu realitățile, dar probabil că s-a schimbat ceva în privința celor cu fisele la vreun tonomat în oraș. La revedere! Sunt cel mai tare organism de presă din Timișoara, cu pagina mea de Facebook. Așadar, vreți să veniți aici, nu vreți să veniți, la revedere, eu îmi văd de treabă. Nu e nicio problemă, nu aia contează. Eu am 35.000 fără niciun cent”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.