Zăpadă pe șoselele din vestul țării. Cum intervin drumarii VIDEO

Zăpadă pe șoselele din vestul țării. Cum intervin drumarii VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

deszapezire

A nins întreaga noapte în Banat, astfel că un strat nou de zăpadă a fost depus. Potrivit Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Timișoara, în această dimineață se circulă în condiții de iarnă și ninge pe toate drumurile naționale și autostrăzile din vestul țării.

Reprezentanții instituției transmit că, în cursul nopții, drumarii au acționat cu 142 de autoutilaje și au fost răspândite aproape 1.400 de tone de material antiderapant și soluție de clorură de calciu.

Șoferii sunt sfătuiți să adapteze permanent viteza de deplasare la condițiile hidrometeorologice, la starea carosabilului și la nivelul de trafic, să circule cu maximă atenție și prudență și să aibă mașinile echipate corespunzător pentru circulația pe timp de iarnă.

Vă reamintim că județul Timiș este sub cod galben de vreme rea, până la ora 20.00, iar județul Caraș-Severin sub cod portocaliu, până la ora 15.00, meteorologii anunțând ninsori abundente, vreme deosebit de rece, intensificări ale vântului și temporar viscol.

Potrivit Administrației Naționale de Meteorologie, în această dimineață, la ora 08.00, la Timișoara, stratul de zăpadă măsura 13 centimetri.


În Munții Țarcu, zăpada este de 182 de centimetri, iar pe Semenic de 60 de centimetri.

DN 58 – intervenție deszăpezire, înainte și după – 23 martie

DN 58 Caransebeș – Reșița – intervenție pentru deszăpezire, înainte și după acționarea cu material antiderapant.

Posted by DRDP Timişoara on 22 Martie 2018

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.