Norvegienii de la Motorpsycho concertează în premieră naţională la Timişoara. Ce hotărâre...

Norvegienii de la Motorpsycho concertează în premieră naţională la Timişoara. Ce hotărâre lăudabilă au luat organizatorii VIDEO

0
DISTRIBUIȚI
Norvegienii de la Motorpsycho vor susţine un concert în premieră în România, la Timişoara

Muzicienii norvegieni de la Motorpsycho vor susţine un concert în premieră în ţara noastră, la Timişoara, evenimentul suscitând un interes deosebit din partea melomanilor îndrăgostiţi de rock din întreaga zonă geografică ce ne înconjoară.

Formaţia norvegiană Motorpsycho a luat naştere în 1989 şi este considerată a fi una din cele mai spectaculoase formații ale genului, având un show ce implică resurse tehnice speciale, garantând astfel un eveniment de club unic în România. Deși muzica lor poate fi încadrată în genurile progressive psychedelic rock, în discografia lor găsim multe elemente din stiluri diferite precum jazz, post-rock, alternative, country și multe altele. Primul lor album a apărut în 1991 sub numele de Lobotomizer, iar cel mai recent material discografic al formaţiei norvegiene, The Tower (apărut sub formă de dublu CD şi dublu vinil), a ajuns în mâna melomanilor în luna septembrie a anului trecut. Dublul album a fost promovat în cadrul emisiunilor Album of the year realizate de BBC Radio Six.

Unicul concert din România al trupei Motorpsycho este un eveniment Haywire Booking, Revolution Festival Timișoara şi Reflektor Venue.


O iniţiativă lăudabilă a celor de la Haywire Booking este faptul că la recitalurile organizate de ei, tinerii vor avea acces gratuit.

„Haywire Booking și-a propus mereu să aibă un rol activ in comunitatea artistică a orașului. Unul din principalele noastre obiective este creșterea unui public tânăr, dorim să încurajăm tinerii să descopere experiența și magia unui concert live. Începând cu 2018, Haywire Booking va oferi acces gratuit persoanelor între 14 și 18 ani, și sub 14 ani doar însoțite de un tutore legal, la evenimentele organizate de noi. Accesul gratuit va fi pe baza unui act de identitate și în limita capacității spațiului de eveniment. De asemenea consumul de alcool de către minori este evident interzis. Vrem să mulțumim în mod deosebit echipei Reflektor Venue pentru că au îmbrățișat propunerea noastră și pentru susținerea scenei muzicale Timișorene de underground“, au declarat cei de la Haywire Booking.

Primul eveniment la care tinerii au avut acces gratuit a fost concertul trupei americane de rock psihedelic experimental The Myrrors.

Concertul formaţiei norvegiene Motorpsycho va avea loc sâmbătă 10 martie, de la ora 20, la Reflektor Venue, iar în deschidere se alătură cei de la Methadone Skies, cu un setlist special pentru acest eveniment. Bilete pre-sale, în număr limitat, costă 30 de lei, iar după epuizarea acestora prețul va fi 40 de lei. Biletele se găsesc în format fizic la Viniloteca, Reflektor Venue și Cărtureşti Timişoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.