O fetiță din vestul țării s-a născut în condiții incredibile. A avut...

O fetiță din vestul țării s-a născut în condiții incredibile. A avut patru ”moașe” în uniforme de polițiști FOTO

0
DISTRIBUIȚI

O femeie din vestul țării a devenit mamă în cele mai incredibile circumstanțe, ieri. Aceasta a intrat în travaliu în jurul orei 4:00, atunci când se afla pe Bulevardul Revoluţiei din Arad, în apropierea Catedralei Romano-Catolice, scrie site-ul aradon.ro.

O patrulă a polițiștilor a remarcat, în zona menționată, la primele ore ale dimineții o femeie în halat, care se plimba singură pe stradă.


Oamenii legii s-au apropiat de ea și i-au vorbit, iar când aceasta le-a spus că o doare burta, au sunat la 112. Însă până să ajungă ambulanța, polițiștii au fost nevoiți să se transforme în moașe pentru bebelușul care nu a mai avut răbdare să aștepte medicii. Astfel, nou-născutul a fost moşit de patru poliţişti din cadrul IPJ Arad. Dacă nu ar fi intervenit cei patru poliţişti, copilul născut pe dalele reci ar fi avut puține șanse la viață.

Am avut ceva emoții, pentru că nu ne-am confruntat cu așa ceva niciodată. A decurs normal, am avut noroc că a ajuns ambulanța la momentul oportun. Dacă nu ajungeam la timp, poate erau consecințe grave”, au spus la unison cei patru poliţişti care au intervenit, potrivit aradon.ro.

Femeia şi fetiţa nounăscută vor fi externate din spital în zilele ce vor urma.

Foto: aradon.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.