Obiectivele pe Iosefin. Fotografii, atât amatori cât și profesioniști, provocați să imortalizeze...

Obiectivele pe Iosefin. Fotografii, atât amatori cât și profesioniști, provocați să imortalizeze cartierul timişorean

0
DISTRIBUIȚI

La ediţia din acest an a evenimentului „Timotion”, care va avea loc în luna aprilie, se numără printre participanţi şi Asociaţia Misc. cu proiectul „Mişc pentru cultură în Iosefin”. Scopul acestui proiect este acela de a revitaliza prin artă vechiul cartier timişorean şi de a atrage atenţia atât timişorenilor cât şi turiştilor asupra patrimoniului valoros al Iosefinului şi a potenţialului său turistic.


Proiectul vizează mai multe activităţi artistice, constând mai ales în fotografie şi arte performative desfăşurate în spaţii publice.

Proiectul va debuta cu un pre-eveniment, „Picture&Motion for Timotion”, care va avea loc în 21 martie, ora 19.30, la Centrul Misc. din fosta fabrică de tutun aflată în Iosefin. În cadrul pre-evenimentului, organizat împreună cu Asociaţia CitiZenit din Arad, va fi prezentată expoziţia fotografiilor câştigătoare în urma apelului la concursul de fotografie pe tema „Misc Mişcă Iosefin” şi proiecţia filmelor „Libelula” de Mimi Sălăjan şi Adelina Bulibaşa, „Proiecţionistul” de Norbert Fodor, „Veghe” de Titus Muntean” şi „White is the new white” de Mihnea Rareş Hanţiu, realizate de către Asociaţia CitiZenit.

Înscrierile la concurs se pot face până în data de 15 martie 2018.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.